Top ili flop?

Srpska pjevačica koja je velika zvijezda i u Hrvatskoj isprobala nešto zanimljivo, a viđeno je komentirala naša najseksi pjevačica!

Sara Jo Sara Jo Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 1 Sara Jo - 2 Sara Jo - 4 Sara Jo Sara Jo - 1 Sara Jo - 2 Sara Jo - 3 Sara Jo - 4 Sara Jo - 5 Sara Jo - 7 +20 Sara Jo - 9 Galerija

Sara Jo objavila je na Instagramu niz fotografija s perikom u ljubičastoj boji, a pratitelji su joj poručili da zaista treba napraviti takvu frizuru.

Srpska pjevačica Sara Jo pozirala je s kratkom ljubičastom perikom na glavi koja se posebno svidjela njezinim obožavateljima. 

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Ljubičasta haljina sa šarenim detaljima i ista nijasna boje sjenila na očima savršeno se se uklopili u svijet ljubičaste boje.

"Tko je ona? Gdje si Paris Hilton da izađemo negdje kao u dobra stara vremena", napisala je Sara u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Valetina Walme uputila joj je niz emotikona smajlića sa zaljubljenim očima. 

"Ovo ti svjetski stoji", "Prevruća si", "Saro ti si boginja", "Ovo je definitivno tvoja boja", nizali su oduševljeni pratitelji u nastavku.

Sara je nedavno uživala u New Yorku gdje joj je društvo pravila njezina sestra.

Također je u sretnoj vezi sa koreografom i plesačem Zigom Sotlarom. Vezu je otkrila prije godinu dana u svojoj Instagram objavi, a od tada ne skida svoj osmijeh s lica i rado pokazuje koliko je zaljubljena.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 5 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 1 +15 Andrej Kramarić sa suprugom i sinom - 2 Celebrity Andrej Kramarić podijelio je rijetku fotografiju s prekrasnom suprugom Mijom, a pratitelje je posebno zanimala jedna informacija!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 1 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 2 +30 Nives Celzijus, Dalibor Petko i Ivana Mišerić - 3 Celebrity Nives u sićušnom bikiniju istaknula raskošno poprsje, a zbog ove fotografije usporedili su je s jednim likom iz crtanog filma

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene