Prezgodna je!

Popularna estradna zvijezda ljetuje u Dubrovniku, pohvalila se sjajnim tijelom, a ravnodušne nisu ostale ni brojne poznate kolegice!

Sara Jo - 6 Sara Jo - 6 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 13 Sara Jo - 8 Sara Jo - 2 Sara Jo - 1 Sara Jo - 3 Sara Jo - 4 Sara Jo - 5 Sara Jo - 10 Sara Jo - 15 Sara Jo - 14 +26 Sara Jo - 12 Galerija

Poznata balkanska pjevačka zvijezda Sara Jo ljetuje u Dubrovniku, a na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama s plaže i pokazala svoje fantastično tijelo.

Popularna estradna pjevačica Sara Jo trenutno ljetuje u Dubrovniku, a na svojim društvenim mrežama pohvalila se fotografijama s plaže i pokazala svoje fantastično tijelo.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

U minijaturnom kupaćem kostimu Sara je pozirala na stijenama pokraj mora, a rijetko tko može skloniti pogled s njezine sjajne figure koju je dobila napornim treninzima plesa za svoje koncerte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

''Ljetna renesansa'', napisala je u opis fotografija Sara i dodala emotikon valova, a brojne poznate prijateljice i kolegice pohvalile su njen izgled.

''Tijelo… Wow…'', komentirala joj je pjevačica Tanja Savić. ''Op oooop'' javila joj se Milica Todorović, a među komentarima se našla i naša mlada glazbenica Nika Turković koja je Sari komentirala: ''Caramba'' što bi znači izraz iznenađenja i šoka.

Osim svojih fotografija, Sara se pred pratiteljima pohvalila i s dečkom Zigom Sotlarom, plesačem i koreografom u kojeg se zaljubila zbog zajedničke suradnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Golupčići su zaljubljeni pozirali na balkonu hotela u kojem odsjedaju, a Ziga je Saru nježno ljubio u obraz.

Sara u posljednje vrijeme često boravi u Hrvatskoj, a nastupila je i na Fusion festivalu u Splitu te napravila odličnu atmosferu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marijana Seifert Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene