stigla na alku

Prva dama u Sinju plijenila pažnju upečatljivim šeširom, svojom pojavom sve je stavila u drugi plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjajno raspoložena i uvijek besprijekorna stila, Sanja Musić Milanović sve je stavila u sjenu svojom pojavom u Sinju.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u društvu supruge Sanje stigao je u Sinj, gdje će prisustvovati tradicionalnoj Alki. Prva dama na Vojvodin prijem u Alkarskim dvorima uoči 305. Sinjske alke stigla je u dugačkoj ljubičastoj haljini, a pažnju je plijenila golemim šeširom.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović outfit u kojem je ne viđamo Predsjednik Milanović u izlasku sa suprugom Sanjom: Evo zašto je svu pažnju ukrala baš ona, a i koji je povod ovog pojavljivanja bio!

Sjajno raspoložena i uvijek besprijekorna stila, Sanja Musić Milanović sve je stavila u sjenu svojom pojavom.

Sanja Musić Milanović inače je docentica na Katedri za medicinsku statistiku, epidemiologiju i medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Epidemiologinja inače nerijetko pažnju plijeni svojim nepogrešivim stilom, a svi se sjećaju njezine haljine boje pudera koju je nosila na inauguraciji početkom ove godine.

Predsjednik i njegova supruga upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova Ante Jakova i Marka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene