besprijekorno izdanje

Prva dama Sanja Musić Milanović očarala elegancijom na Sinjskoj alki, svi su gledali samo u nju!

Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 5 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović +0 Sanja Musić Milanović - 3 Galerija

S velikim šeširom na glavi i lepezom u ruci, Sanja Musić Milanović ukrala je svu pažnju na prijemu u Alkarskim dvorima u Sinju.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u društvu supruge Sanje stigao je u Sinj, gdje će prisustvovati 306. po redu Sinjskoj alki.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 podrška jedno drugom Zoran Milanović i supruga Sanja zajedno su više od 30 godina, a evo kako je započela njihova ljubavna priča!

Uoči utrke održan je prijem u Alkarskim dvorima, gdje je prva dama svojom pojavom očarala sve prisutne.
Nosila je veliki bijeli šešir i cvjetnu haljini koja ističe struk, a u ruci je držala lepezu te je elegantnim izdanjem bacila predsjednika u drugi plan.

Isti reakcije izazvala je i na prošlogodišnjoj Sinjskoj alki na kojoj se također pojavila u izdanju dostojnom prve dame.

Sanja Musić Milanović inače je docentica na Katedri za medicinsku statistiku, epidemiologiju i medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Epidemiologinja inače nerijetko pažnju plijeni svojim nepogrešivim stilom, a svi se sjećaju njezine haljine boje pudera koju je nosila na inauguraciji svojeg supruga.

Predsjednik i njegova supruga upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova Ante Jakova i Marka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Janković - 1 Mate Janković - 2 Mate Janković, kuhar +0 Mate Janković (Foto: Instagram) Celebrity Poznati hrvatski chef uhvaćen s djevojkom koju inače skriva od javnosti, u vezi su već dvije godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene