"Predivna!"

Sanja Doležal javila se s omiljenog mjesta, a pokazala je i slatko društvo koje je povela sa sobom

Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 4 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal - 3 +19 Sanja Doležal - 1 Galerija

Sanja Doležal objavila je fotografije s odmora na Mrežnici gdje ima vikendicu i tamo obožava odmarati od gradske vreve.

Naša pjevačica i voditeljica Sanja Doležal pokazala je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu kako je odlučila provesti vikend i otkrida da se nalazi na jednom od svojih omiljenih mjesta.

"Mali odmor, kratak predah od ludnice u gradu", napisala je Sanja uz fotografije i video koje je snimala kod svoje vikendice na Mrežnici, kamo je povela i svog čupavog ljubimca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

"Najpametnija si! I ja bih s tobom", "Predivnoooo", Predivna Sanja", "Kako lijepi i bajkoviti prizor uz najboljeg prijatelje", komentirali su njezini pratitelji.

Sanja je u svibnju proslavila okrugli 60. rođendan, no svi se slažu da izgleda puno mlađe od svojih godina, a jednom nam je otkrila i tajnu svoje mladolikosti.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće. Zapravo su boravak i veza s prirodom vrlo važni i pridonose općem imunitetu i unutarnjem miru, možda zbog toga čovjek izgleda ljepše, odmornije i mirnije. Što se toga tiče, sad se osjećam bolje nego prije pet godina", kazala nam je, a tom je prilikom ispričala i kako održava liniju.

"Nisam pobornik onog od ponedjeljka ili od 1. 1. na dijetu. Počela sam gimnasticirati prije dva mjeseca i to nastavljam, hodam po šumi i moj je jedini plan provoditi što više vremena u prirodi", ispričala je Sanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 3 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 4 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 1 Celebrity Grubnić podijelio urnebesnu snimku Blooma i Maje Šuput, pa pokazao i kako se on snašao kao dadilja: "Bit će najbolji ikad!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Celebrity Lana Jurčević objavila prvu fotografiju svoje bebe i raznježila obožavatelje: "Za nekog si samo broj, a nekome si cijeeeeli svijet"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene