pravo osvježenje

Sanja Doležal sve zadivila promjenom na koju se odvažila, obožavatelji joj pišu da izgleda kao curica!

Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 2 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 1 In Magazin: Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal i Hladno pivo +7 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal na Instagramu se pohvalila novom frizurom koju je napravila prije putovanja, a njezini obožavatelji su oduševljeni promjenom.

Pjevačica Sanja Doležal, koju gledamo i u kulinarskoj rubrici emisije IN Magazin, oduševila je obožavatelje promjenom izgleda.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Sanja je na Instagramu otkrila da je skratila kosu, a objavila je fotografiju iz zagrebačke zračne luke uz koju je poručila: "Nova frizura za novo putovanje".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

"Komad i pol", "Uvijek lijepa", "Curica", "Odlična frizura!", "Prekrasna", "Puno bolje nego duga kosa", "Ti si preslatko stvorenje!", "Prelijepi ste Sanja", nanizali su se komplimenti ispod fotke.

Sanja se zatim javila iz Londona, a otkrila je da tamo ide na koncert legendarne grupe ABBA koja se okupila nakon 40 godina.

"Neki mašu kraljici, a ja spremna za ples", napisala je uz fotku, referirajući se na proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete II. koja je u četvrtak započela ceremonijom Trooping The Color i traje do nedjelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Inače, Sanja je ranije ove godine u razgovoru za DNEVNIK.HR otkrila i koja je tajna njezina mladolikog izgleda kojim izaziva čuđenje.

"Moram priznati da se više ne opterećujem godinama, nastojim zdravo živjeti koliko je to danas uopće moguće, ali da, zapravo boravak i veza sa prirodom je jako važna i pridonosi općem imunitetu i unutarnjem miru i možda zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije i mirnije. Što se toga tiče, osjećam se sad bolje nego prije pet godina", otkrila nam je tada.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika napustila Survivor pa progovorila o trenucima koje kamere nisu zabilježile: "Ništa što nije bilo očekivano"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +22 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene