samo ljubav

Sandra Perković u rijetkom izljevu nježnosti posvetila romantičnu objavu dečku i treneru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković zadnji put je Edisu Elkaseviću posvetila objavu za Valentinovo.

Naša sportašica Sandra Perković (30) rijetko objavljuje fotografije s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, ali kad to učini potrudi se da pokaže koliko ga voli. 

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 5 ''zauvijek tvoja!'' Sandra Perković objavila prvu fotografiju sa svoje svadbe, imala je dvije haljine, a druga je bila baš kao stvorena za najluđu noć!

"Moja ljubav. Samo ljubav. Tim. Prijatelji. Zauvijek mladi. Obiteljsko vrijeme", napisala je bacačica diska u nedjelju pokraj fotografije na kojoj ljubi Edisa. Par je, kako se čini, za vikend pobjegao iz Zagreba i iskoristio vrijeme za zajednički odmor u prirodi. 

"Slatki par", "Predivni ste", komentirali su Sandrini pratitelji na Instagramu. Inače, sportašica je posljednji put objavila fotografiju s Edisom za Valentinovo kada mu je posvetila romantičnu objavu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY L❤️VE! #JustLove #Team #Friends #ForeverYoung #Sunday #WeekendVibes #FamilyTime #EidMubarak

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

"Moje srce gori zbog ljubavi prema tebi i svaki dan mog života je tako poseban. Hvala ti dragi. Volim te. Sretno Valentinovo cijeloj mojoj obitelji i prijateljima", napisala je tada kraj slike na kojoj se ljube, a do njih su dupini. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato +0 Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Maja Šuput ne može sakriti oduševljenje nakon lijepe vijesti: "Nitko sretniji od mene"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene