Tajanstveni muškarac

Nakon ove fotografije jasno nam je zašto slavna glumica svog partnera skriva od očiju javnosti

Bryan Randall (Foto: Profimedia) Bryan Randall (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bryan Randall (Foto: Profimedia) Bryan Randall, Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) +0 Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Galerija

Sandra Bullock s Bryanom Randallom u vezi je od 2015. godine, a par se u javnosti rijetko pokazuje.

Otkako su 2015. godine započeli vezu, Sandra Bullock partnera Bryana Randalla uspješno skriva od očiju javnosti, iako su sve glasnija šuškanja i da su se vjenčali u tajnosti. 

Pogledaj i ovo Bryan Randall, Sandra Bullock ljubav njezina života Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

Naime, holivudska glumica poznata je po tome što detalje iz privatnoga života voli zadržati samo za sebe, pa tako zgodni Bryan godinama izaziva veliki interes javnosti možda upravo zbog činjenice da se toliko malo zna o njemu.

Sandra je Bryana upoznala kao vlasnika fotostudija koji je angažirala za fotografiranje rođendanske proslave svoga sina. Strani mediji pišu kako se ljubav između njih dvoje rodila na prvi pogled.

No sve ove godine Sandra je Bryana skrivala od znatiželjnika i izbjegavala govoriti  o njemu u javnosti, kao i pojavljivati se na društvenim događanjima.

Poznato je da je Brian već jednom bio u braku iz kojeg ima jednu kćer. Slovi kao sjajan otac, a brzo se povezao sa Sandrinom djecom te s njima često odlazi u šetnje prilikom kojih vješto izbjegavaju paparazze.

Posljednja šuškanja kažu da se par tajno vjenčao u svom domu, a ceremoniji su prusustvovala samo njihova djeca. Neimenovani izvor vrlo blizak paru otkrio je magazinu Life&Style kako je posvjedočio tom činu.

"To su učinili, Bryan joj je stavio prsten na ruku i zatim je poljubio i to je bilo. Postali su muž i žena", otkrio je izvor.

Bryan je Sandru osvojio i brojnim romantičnim gestama, između ostalog kupnjom buketa crvenih ruža, na što bi sigurno svaka žena pala. 

A razlog zbog kojeg Sandra ne voli govoriti o ljubavnoj vezi jest loše iskustvo s prošlim brakom i razvodom kroz koji je morala prolaziti. Sandra je, naime, bila u braku s Jessejem Jamesom, koji ju je navodno varao s drugim ženama. Razveli su se 2010. godine, a njihov je razvod bio glavna tema svjetskih naslovnica.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Severina (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Severina (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Emina Pršić, Lana Klingor (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) +1 Emina Pršić, Lana Jurčević (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Celebrity Severina u izlasku sa suprugom nakon dugo vremena, crna haljina istaknula njezinu vitku figuru

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +3 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Celebrity Velik gotovo kao i ona: Pogledajte neobičan poklon koji je Maja Šuput dobila za Valentinovo

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač (FOTO: Instagram) Ivana Delač (FOTO: Instagram) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Facebook) +2 Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Celebrity Ispod sakoa pokazala čipkasti grudnjak: Bivša misica pozirala u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene