Sad je samo njezin!

Jedan od naših najuspješnijih tiktokera posvetio javnu i emotivnu objavu svojoj supruzi: ''Hvala na podršci!''

Sandi Pego - 3 Sandi Pego - 3 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego - 3 Sandi Pego - 1 Sandi Pego - 4 Sandi Pego - 5 Sandi Pego - 2 Sandi Pego i Helena Janjušević - 2 Sandi Pego i Helena Janjušević - 4 Sandi Pego i Helena Janjušević - 1 Helena Janjušević i Sandi Pego Sandi Pego, Helena Janjušević +24 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Sandi Pego objavio je fotografije s obitelji te zahvalio svim koji su ga podržali kroz četveromjesečno putovanje u ''Plesu sa zvijezdama''!

Sandi Pego, tiktoker i natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' koji je u finalu hit-showa završio kao drugoplasirani s mentoricom Helenom Janjušević obratio se svima na Instagramu te objavio nekoliko fotografija s obitelji.

Pogledaj i ovo Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Predivno! Supruga našeg najpoznatijeg tiktokera objavila je prvu fotografiju sa sinom iz njihova doma, a evo kakav im je doček tata priredio!

''Srebrna medalja zlatnog sjaja!'' započeo je Sandi.

''Svaka čast svima, ali najveće hvala mojoj ženici koja je čitavo ovo vrijeme bila najveća podrška. Naša bebica je na putu, a prvih 6 mjeseci trudnoće bila je sama, prepuštena mojoj pomoći putem telefona dok znojim tabane unutar dvorana. Imala je razumijevanja i dala mi je vjetar u leđa kako bi ostvario ono što smo zamislili. Hvala ti ljubavi na svemu, sad sam samo tvoj!'' napisao je Sandi svojoj supruzi Cindy Šoštarić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

U kolovozu prošle godine Sandi i Cindy stali su pred oltar pa tako i ovjekovječili svoju dugogodišnju ljubav, a tijekom showa ''Ples sa zvijezdama'', točnije u epizodi u kojoj su Sandi i Helena plesali cha cha, par je svima obznanio i da čekaju bebu.

Nekoliko dana nakon, održali su i proslavu na kojoj su otkrili spol bebe, a za tri mjeseca stići će im dječak.

Proslavi su prisustvovali obitelj i prijatelji te natjecatelji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Sandiju su se u jednoj epizodi showa pridružila i braća Ismael i Jasmin, a u finalnoj epizodi došao ga je podržati i tata pa je posebnu zahvalu napisao i svojoj obitelji.

''Isto tako hvala mojoj familiji bez koje sve ovo nebi bilo isto, sretan sam što imam ovakvu braću i još bolje roditelje!''

Dan prije, Sandi je zahvalio i svojoj mentorici Heleni Janjušević te žiriju, voditeljima i produkciji Nove TV koja mu je pružila priliku da se natječe u showu.

Pobjeda im je izmakla pored Pedre Soltza i Valentine Walme koji su u finalnom glasanju uvjerljivo odnijeli pobjedu postotkom glasova.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zala Đurić - 1 Zala Đurić - 3 Zala Đurić - 4 Zala Đurić - 5 +12 Zala Đurić - 6 Celebrity Malo tko zna da je ova ljepotica nasljednica glumca i komičara omiljenog u regiji, a zanimljivo je i po čemu je dobila ime!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Tom Cruise, Kate Middleton i princ William +6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 Zanimljivosti Osvanula snimka princa Williama na konju zbog koje su se pojavili neki sramotni i zabrinjavajući navodi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene