Emotivna obiteljska priča

Sandi je u publici ovog puta imao posebnu podršku: ''Rekao je da će smršavjeti u 7 dana, inače nikud ne ide''

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 12 Sandi Pego, Safka Hadžić i Helena Janjušević - 1 Sandi Pego, Safka Hadžić i Helena Janjušević - 2 Otac Sandija Pege Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego i Helena Janjušević Sandi Pego i Helena Janjušević +31 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Sandi Pego i Helena Janjušević svojim su energičnim nastupom zaključili ovogodišnju sezonu showa ''Plesa sa zvijezdama'', a posebno je bio emotivan njihov video prije samog nastupa.

Sandi i Helena unijeli su svu svoju energiju u svoj posljednji nastup, a ples su zaključili fantastičnim plesom u mini bazenu.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Helena Janjušević Uoči finala Sandi Pego imao je priliku odgovarati na paprena pitanja ekipe In magazina: ''Sve me boli, nemoj više dolaziti!''

''Rekli smo da finale mora bit jače, mora bit bolje… Ovo je bilo epohalno!'' rekao je Igor Barberić. 

Larisa Lipovac je zbunjeno upitala što će tek biti sljedeće sezone jer su trenutni kandidati stvarno eksplozivno dobri.

''Gledam u tebe i oduševljava me tvoja svestranost. Pa do kud ovo ide, frajeru? Sve što dotakneš pretvaraš u zlato!'' pohvalila je Larisa Sandija. 

Marko Ciboci zaključio je priču komentarom da je duša ta koja pleše i dar svakog plesača je da to prenese drugima, a da su oni to prenijeli publici. 

Sandi je danas bio posebno motiviran za emisiju jer mu je u publici po prvi puta bio i njegov otac.

''Tata ne ide skoro nikud i odlučio je doći u finalnu emisiju. Poslao mi je video s trake za trčanje jer je odlučio smršavjeti do finala!'' pričao je Sandi Heleni.

Mama je već bila gost u jednoj od emisija u kojoj su plesala sva tri sina Hadžić, Jasmin, Ismael i Sandi.

''Izuzetno sam ponosna jer sam njihova mama!'' rekla je.

''Mama me rodila sa 16 godina, bilo joj je jako teško pogotovo kad je tata stradao i s nas trojicom, do neba sam joj zahvalan!'' emotivno je zaključio Sandi.

Ovaj plesni par svojim je nastupom zaslužio četiri desetke, a oduševljenje ocjenama, naročito desetkom Cibocija, nisu mogli sakriti.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović se rasplakao nakon nastupa Larisa Lipovac Navojec se rasplakala nakon nastupa Filipa i Paule Luka Vidović se rasplako prije nastupa svog polubrata Filipa Filip Vidović se rasplakao prije nastupa - 2 +32 Filip Vidović se rasplakao prije nastupa - 1 Celebrity Suze Filipa Vidovića na koje nitko nije ostao imun: Plakao je žiri, a i u publici su se tražile maramice

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4 +24 Jelena Perić, Marko Mrkić Celebrity Jelena Perić razotkrila Marka Mrkića i detalje njhovog upoznavanja: ''Nije on mene htio za partnericu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene