Sandi Pego i Helena Janjušević svojim su energičnim nastupom zaključili ovogodišnju sezonu showa ''Plesa sa zvijezdama'', a posebno je bio emotivan njihov video prije samog nastupa.

Galerija SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 12 Sandi Pego, Safka Hadžić i Helena Janjušević - 1 Sandi Pego, Safka Hadžić i Helena Janjušević - 2 +38 Otac Sandija Pege

Sandi i Helena unijeli su svu svoju energiju u svoj posljednji nastup, a ples su zaključili fantastičnim plesom u mini bazenu.

Vezani članci Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko" Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 1 Emotivan završetak showa ''Ples sa zvijezdama'': Uplakani Pedro nije mogao govoriti, Valentina je dala kratku izjavu!

''Rekli smo da finale mora bit jače, mora bit bolje… Ovo je bilo epohalno!'' rekao je Igor Barberić. 

Larisa Lipovac je zbunjeno upitala što će tek biti sljedeće sezone jer su trenutni kandidati stvarno eksplozivno dobri.

''Gledam u tebe i oduševljava me tvoja svestranost. Pa do kud ovo ide, frajeru? Sve što dotakneš pretvaraš u zlato!'' pohvalila je Larisa Sandija. 

Marko Ciboci zaključio je priču komentarom da je duša ta koja pleše i dar svakog plesača je da to prenese drugima, a da su oni to prenijeli publici. 

Sandi je danas bio posebno motiviran za emisiju jer mu je u publici po prvi puta bio i njegov otac.

''Tata ne ide skoro nikud i odlučio je doći u finalnu emisiju. Poslao mi je video s trake za trčanje jer je odlučio smršavjeti do finala!'' pričao je Sandi Heleni.

Mama je već bila gost u jednoj od emisija u kojoj su plesala sva tri sina Hadžić, Jasmin, Ismael i Sandi.

''Izuzetno sam ponosna jer sam njihova mama!'' rekla je.

''Mama me rodila sa 16 godina, bilo joj je jako teško pogotovo kad je tata stradao i s nas trojicom, do neba sam joj zahvalan!'' emotivno je zaključio Sandi.

Ovaj plesni par svojim je nastupom zaslužio četiri desetke, a oduševljenje ocjenama, naročito desetkom Cibocija, nisu mogli sakriti.

Suze Filipa Vidovića na koje nitko nije ostao imun: Plakao je žiri, a i u publici su se tražile maramice Filip Vidović se rasplakao nakon nastupa Larisa Lipovac Navojec se rasplakala nakon nastupa Filipa i Paule Luka Vidović se rasplako prije nastupa svog polubrata Filipa +33 Filip Vidović se rasplakao prije nastupa - 2

Jelena Perić razotkrila Marka Mrkića i detalje njhovog upoznavanja: ''Nije on mene htio za partnericu!'' Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 +25 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju