Jezici bili do poda

Dekolte za povijest: Vatreno izdanje 53-godišnje bujne latine još će se dugo pamtiti

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek se na dodjeli Zlatnih globusa pojavila u haljini koja je u prvi plan istaknula njezino bujno poprsje.

Pojavljivanje holivudske glumice Salme Hayek na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu defitinivno će ostati u sjećanju mnogih i zauvijek zapisano u povijesti dodjele kao jedno od najatraktivnijih.

Naime, 53-godišnja Salma pobrinula se da njezin dekolte bude među istaknutijima, ako ne i najvećima na dodjeli i to u uskoj dvobojnoj haljini koja je potaknula rasprave o dobro ukusu, o kojem se inače ne raspravlja ali to je očito u ovom slučaju bilo neizbježno.

Mnogima je jezik bio do poda kada su ugledali meksičku ljepoticu na crvenom tepihu, dok je ona spremno pozirala pred okupljenim fotografima.

Salma se na dodjeli družila s bliskim prijateljima poput redatelja Pedra Almodovara, Antonia Banderasa i  Patricije Arquette, a njihove je zajedničke fotografije objavila na profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Čarli proslavio rođenje sina u najdražem mu zagrebačkom kvartu, fotke objavio na Instagramu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene