Privlačili poglede

Salma Hayek i Owen Wilson omastili brk u poznatoj splitskoj konobi, vlasnici se pohvalili fotkom

Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Galerija

Salma Hayek i Owen Wilson u Splitu obilaze restorane u stankama od snimanja filma "Bliss".

Holivudska glumica zna kako uživati u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Iako su Salmu Hayek u Hrvatsku ponovno dovele poslovne obveze, zanosna glumica pokazala je kako baš uvijek pronalazi slobodnog vremena za uživanje u ljepotama zemalja koje posjećuje.

Podsjetimo, Salma je prije nekoliko mjeseci snimala film u Rovinju i Zagrebu zajedno s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom, a sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom posjetila je i prekrasne Brijune.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Ovaj put Salma je stigla u Split zajedno s kolegom Owenom Wilsonom s kojim tamo snima novi film "Bliss".

Duo je uhvaćen tijekom snimanja nekoliko scena na atraktivnim lokacijama, a saznali smo i što su radili u stankama.

Tako je bujna Meksikanka, koju mnogi i u šestom desetljeću smatraju jednom od najljepših žena svijeta, s kolegom otišla u jedan razvikani restoran u Varošu, a osoblje konobe pohvalilo se dolaskom velikih svjetskih zvijezda na društvenim mrežama.

"Salma Hayek i Owen Wilson, bilo nam je zadovoljstvo ugostiti vas u našoj obiteljskoj konobi", napisali su pored fotografije na Facebooku, a duo se zatim vratio na Prokurative, gdje su nastavili sa snimanjem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Film "Bliss" je znanstvenofantastični uradak redatelja Mikea Cahilla, što je njegov najveći prijekt dosad, a u filmu glumi i Madeline Zima, najpoznatija po ulozi vrckave Grace u nekadašnjoj hit-seriji "Dadilja".

Ne sumnjamo da je Salma bujnim oblinama po kojima je poznata i koje voli isticati odjećom itekako privlačila poglede po Splitu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +4 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Zbog ove fotke Sonju su prozvali ubojicom mekog srca, a neki provociraju: ''Palma je predivna''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene