Preslatko!

Miljenik žena očarao pripadnice nježnijeg spola izjavama o svojim djevojkama, evo što je to točno javno priznao

Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) +0 Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Galerija

Ryan Reynolds progovorio je o svojim osjećajima prema supruzi Blake Lively i njihovim kćerima i otkrio koja je tajne njihove sreće.

Holivudski glumac i miljenik žena Ryan Reynolds dok ne snima hit-filmove uživa u čarima obiteljskog života koji vodi sa suprugom Blake Lively i njihove tri kćeri.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Ryan ne krije koliko uživa u tome i često im javno iskazuje pažnju i osjećaje koje ima prema njima. Nedavno je tako u jednom od intervjua priznao da nekada ne bi mogao zamisliti da će biti otac triju djevojčica ni u sljedećih milijun godina.

"Ne šalim se, one su najsposobnije osobe koje poznajem. Ako bi išta pošlo po zlu u mom životu, one su prve na koje bih se oslonio jer imaju svu mudrost, snagu i smirenost u vatrenim situacijama. I hrabre su. Volim biti otac djevojčica. Imam tri kćeri bez kojih ne mogu ništa više zamisliti, a dolazim iz obitelji u kojoj su samo bili dječaci. Imam tri starija brata i najmlađi sam", izjavio je 44-godišnji Ryan.

Dodao je i kako je njemu i 33-godišnjoj Blake obitelj prioritet dok istodobno drže korak sa svojim užurbanim poslovnim rasporedima.

"Trudim se biti što prisutniji. Ne razdvajamo se, svuda putujemo zajedno i sve radimo zajedno. Mislim da je to najbolji dio, što nismo puno odvojeni", zaključio je glumac.

Ryan i Blake vjenčali su se u rujnu 2012. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma "Green Lantern" u kojem su glumili ljubavni par. U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, a u rujnu 2016. godine Inez. Nedavno im se rodila i treća kćer Betty čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svom novom albumu "Folklore".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene