Seksi, a smiješan

Jedan od najzgodnijih muškaraca svijeta spektakularno se našalio na svoj račun uz pomoć boce džina

Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i supruga (Foto: IN Magazin) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Ryan Reynolds (Foto: Screenshot) +3 Ryan Reynolds (Foto: Screenshot) Galerija

Glumac Ryan Reynolds ponovno je oduševio fanove svojim humorom u Bottle Cap Challengeu.

Holivudski glumac i jedan od najzgodnijih muškaraca današnjice, Ryan Reynolds poznat je po svojem odličnom smislu za humor. Izgradio je imidž dobrog tate crnog humora, a da je sklon vratolomijama ponovno je dokazao - uz pomoć jedne boce džina. 

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Ryan se uključio u viralni izazov koji je započeo taekwondo majstor Master Fa, a koji se zove Bottle Cap Challenge ili izazov s čepom boce. Prva holivudska faca koja se odazvala na izazov bio je Jason Statham. Nakon Stathama mnoge su se domaće i strane zvijezde okušale u izazovu, neki s više, a neki s manje uspjeha. 

Bit izazova je skinuti čep boce jednim udarcem noge. Logično, to je iznimno težak zadatak pa ga mnogi nisu uspjeli izvesti. 

Kako Reynolds u posljednje vrijeme ne propušta priliku za promociju svog džina, iskoristio je ovaj izazov ne bi li još malo izreklamirao vlastiti proizvod. Tako je Raynolds objavio svoju inačicu izazova, ponešto drugačiju od drugih snimaka, a njezin kraj bi vas mogao iznenaditi. 

Snimku je pogledalo više od 1,6 milijuna ljudi, a mnogi su bili puni hvale za glumčev smisao za humor, kao i za marketing.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +7 Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene