Loš znak

Meghan se loše piše: Ne ignorira ju samo Harry već i njegova baka kraljica?

Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) getty images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) +1 Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i kraljica Elizabetha imale su pomalo neugodan susret.

Nakon govorkanja da princ Harry sustavno u javnim prilikama ignorira svoju suprugu Meghan Markle, stručnjaci za kraljevsku obitelj i za govor tijela odlučili su pročešljati prošlost Meghaninih pojavljivanja od kada se udala. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle oglasili se i influenceri Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

I naravno, pronađena je još jedna znakovita i neobična situacija, no ovog puta nije uključivala princa Harryja već njegovu baku, kraljicu Elizabethu. Za vrijeme prvog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, Meghan je pokušala započeti razgovor s kraljicom no prema snimkama i fotografijama - čini se da ju je kraljica u potpunosti izignorirala. 

Radi li se o tome da članovi britanske kraljevske kuće loše tretiraju pridošlicu Meghan? 

Stručnjaci za govor tjela smatraju da su Meghanine situacije slične onima u koje se uvaljuje Ivanka Trump. Često dvije dame u razgovorima s bitnim osobama, jedna sa svjetskim političarima, druga s članovima muževljeve obitelji, završe ignorirane, no u Meghaninom slučaju se radi o tome da ona ne poznaje protokol pa često u potpuno krivim situacijama pokušava započeti interakciju. 

Za kraljicu Elizabethu, koja ima mnoga desetljeća iskustva javnog nastupanja iza sebe, socijalni događaji svode se na to s kime će i u kojem trenutku razgovarati. Sve ima svoja pravila i poredak, no Meghan ih ne poznaje, pa se nekad posklizne o vlastite dobre namjere. 

To ipak ne znači da njezina spontanost izaziva nezadovoljstvo kraljice niti da ju ignorira, već da samo zna u kojem je trenutku vrijeme za razgovor s kime i o čemu. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene