Najveća i najljepša podrška

Supruga čestitala Stipi Miočiću rođendan emotivnom objavom zbog koje ćete vaditi maramice

Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe Miočić i Ryan Marie Miočić (FOTO: Instagram) +0 Stipe Miočić s pojasom prvaka (Foto: AFP) Galerija

Stipe i Ryan Marie Miočić svoju su ljubav okrunili brakom u lipnju 2016. godine.

Par ovih dana ima puno razloga za slavlje.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin (Foto: Instagram) Kakav otac, takav sin! Snaga dobrih gena na djelu: Slavko objavio fotku s osobom kojoj može zahvaliti to što je zgodan

Riječ je o bračnom paru Miočić, boksaču Stipi Miočiću i njegovoj atraktivnoj supruzi Ryan Marie Miočić koja mu je među prvima čestitala na spektakularnoj pobjedi protiv Daniela Cormiera koja je prošlog vikenda bila glavna medijska vijest.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

Podsjetimo, Amerikanac hrvatskih korijena svoju je dugogodišnju djevojku Ryan Marie Carney oženio u lipnju 2016. godine, a u intervjuima je često isticao kako je u njoj pronašao i najbolju prijateljicu.

U srpnju 2018. godine par je dobio kćerkicu kao krunu ljubavi. "Meelah Claire Miočić, volimo te i obožavamo. Nismo mogli niti zamisliti da će naše srce biti ispunjeno ovolikom količinom ljubavi. Ti si nam pokazala smisao života. Jedva čekamo provesti vječnost voljeći te", napisao je uz fotografiju bebe Stipe koji je tako još jednom pokazao svoju nježniju stranu.

A u malenoj obitelji Miočić danas postoji još jedan razlog za slavlje, jer Stipe slavi 37. rođendan. A crnokosa Ryan Marie na Instagramu mu je uputila dirljivu čestitku.

"Sretan rođendan! Zadivljena sam tobom i svime što si ti. Obara me s nogu tvoja posvećenost svemu što radiš u životu. Ništa ne radiš polovično i uvijek ostaješ na svom putu koliko god on ponekad bio težak. Najbrižniji si otac, najodaniji prijatelj, vatrogasac i najbolji čovjek. Poznavati te znači voljeti te. Posvećenost koju ti daje tvoja obitelj, prijatelji i ekipa su tu zbog toga kakva si osoba", započela je te nastavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

"Uvijek daješ sve od sebe kako bi usrećio ljude oko sebe i tako si dobar prema svima na svom putu. To je ono što te čini posebnim i drugačijim! Nevjerojatna si inspiracija meni i još važnije, našoj kćerkici. Ona je i više nego blagosolovljena što baš tebe može zvati ocem. Volimo te, sretan rođendan dušo."

Ryan Marie otkrila je i kako svog supruga zove "buba", a objava je oduševila javnost koja se pridružila čestitkama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Princ Harry (Foto: Profimedia) +9 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte fotografije Meghan i Harryja koje su razbjesnile Britance treći put u svega 8 dana
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene