Još malo!

Najveća podrška pred borbu života: Seksi medicinska sestra bodri Stipu Miočića

Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) +0 Stipe i Ryan Marie Miočić (Foto: Instagram) Galerija

Stipe Miočić prije godinu i pol vjenčao se s medicinskom sestrom Ryan Marie. U vezi su bili četiri godine, a onda su se odlučili na svadbu koja je brojala 450 uzvanika.

Američki borac hrvatskog podrijetla, Stipe Miočić, priprema se za borbu života. Najveća borba u povijesti UFC-a odigrat će se između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, koji se bore za teškaški naslov. Glavni program UFC-a 220 u Bostonu započinje u ranojutarnjim satima nedjelje (4.00), a prijenos istog možete pratiti UŽIVO na GOL.hr-u i u večernjem terminu na Novoj TV (snimka). Tenzije su sve veće, a koncentracija na vrhuncu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljeni par VJENČALI SE Miočić odveo svoju dragu pred oltar: Ovo mi je najsretniji dan!

Ona koja će posebno napeto pratiti borbu zasigurno će biti Stipina supruga Ryan Marie. Prelijepa medicinska sestra najveća je podrška slavnog borca. Vjenčali su se 2016. godine, nakon četiri godine veze, a svečani obred dogodio se u Clevelandu, gdje su mladenci bili okruženi prijateljima i obitelji. Na svadbi je bilo više od 450 ljudi, mlada je nosila vjenčanicu Vere Wang, a uzela je i zadarsko prezime svog muža - Miočić.

Iako bi je mnogi mogli zamijeniti za manekneku, Ryan je medicinska sestra koja je završila i tečaj za frizerku. Na Stipu je jako ponosna pa je izjavila kako je jako inspirativno gledati ga kako se svakodnevno žrtvuje da bi pomicao vlastite granice i kako na svakom treningu daje sve od sebe. Ipak, uvijek se boji zbog ozljeda, a strah je još veći zbog činjenice da je medicinska sestra.

Humano zanimanje odabrao je i Stipe, koji je po zanimanju vatrogasac. Svoj posao, kaže, radi iz ljubavi. Ne radim to zbog novca, UFC je moj poslodavac, ali biti vatrogasac je moja ljubav i strast. Ako nikad niste ušli u požar ili spasili nečiji život, onda to ne možete razumjeti. Volim biti vatrogasac i pomagati ljudima", rekao je svojedobno Miočić.

 

Well HELLO you handsome devil #ilovemyhusband

A post shared by Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene