Fatalna kolegica

S ovom 27 godina mlađom plavušom glumac je prvo javno varao suprugu, a zatim ju i ostavio

Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) +0 Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Galerija

Ron Perlman vezu s Allison Dunbar započeo je dok je još službeno bio u braku s Opal Stone.

69-godišnji glumac Ron Perlman najpoznatiji je po ulozi u filmu "Hellboy" te jednoj od glavnih u nekad popularnoj seriji "Sinovi anarhije".

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Ipak, o Ronu se posljednjih mjeseci pisalo isključivo zbog afere s 42-godišnjom kolegicom Allison Dunbar, s kojom glumi u seriji "StartUp".

Naime, glumac se s plavokosom ljepoticom počeo viđati dok je još bio u 38 godina dugom braku s dizajnericom nakita Opal Stone s kojom ima dvoje djece, a par se ni tada nije suzdržavao od razmjenjivanja nježnosti pred fotografima.

Također, Ron je već tada upoznao svoju kćer s Allison, što je potvrdila fotografija večere na njezinu Instagramu, pa nitko osim glavnih aktera priče ne zna redoslijed ove ljubavne zavrzlame.

Ron i Opal službeno su se razveli nekoliko mjeseci kasnije, a glumac se i dalje ne odvaja od zanosne kolegice. S njom posljednjih dana boravi u sunčanom Meksiku, gdje uživaju u tipičnim ljetnim aktivnostima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allisondunbar (@allisondunbar) on

Allison je podijelila na Instagramu i nekoliko fotografija u bikiniju, no nije objavljivala one s 27 godina starijim partnerom koji se zbog nje i razveo.

"Morate znati majstorski savladati izraz 'znaš, draga, potpuno si u pravu'. Ako možeš ovladati tom frazom, možeš i ženom", otkrio je glumac mjesec dana prije nego što je uhvaćen s drugom, a zatim je dodao. "Ja sam doista veliki sretnik zbog načina na koji se moj život odvio. Usprkos mnogim mojim glupostima i slabostima, još uvijek sam sretnik."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Maddison Brown (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) +3 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Celebrity Nakon razvoda od skandalozne supruge koja voli i žene, ljepotan predstavio novu djevojku roditeljima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene