Kakav je to krivi spoj?

Slavni glumac javno vara suprugu sa zanosnom kolegicom koju je upoznao na setu serije

Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Profimedia) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron i Opal Perlman (Foto: AFP) Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Allison Dunbar (Foto: Instagram) Allison Dunbar (Foto: Instagram) +0 Ron Perlman i Allison Dunbar (Foto: Instagram) Galerija

Ron Perlman već je 38 godina u braku s dizajnericom nakita Opal Stone s kojom ima dvoje djece.

69-godišnji glumac najpoznatiji je po ulozi u filmu "Hellboy" te jednj od glavnih u nekad popularnoj seriji "Sinovi anarhije".

Pogledaj i ovo showbuzz Ekskluzivno Intervju s holivudskom zvijezdom: 'Život mi je ludnica!'

Radi se o Ronu Perlmanu koji je već 38 godina u braku s dizajnericom nakita Opal Stone s kojom ima dvoje djece, 35-godišnju kćer Blake i 29-godišnjeg sina Brandona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ron Perlman (@perlmutations) on

Unatoč tome, glumac je nedavno fotografiran kako ispred jednog restorana u Pasadeni ljubi kolegicu Allison Dunbar s kojom glumi u seriji "StartUp".

Glumac i bivša burleskna plesačica nježno su se grlili i ljubili te se uopće nisu skrivali, što je mnogima ostavilo upitnike iznad glave.

Osim toga, glumica za koju se misli da ima 40-ak godina, viđena je s dijamantnim prstenom na ruci, pa se nagađa je li glumac ostavio suprugu ili imaju otvoreni brak, što čak ne žele niti skrivati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allisondunbar (@allisondunbar) on

Također, glumac se nalazi na brojnim fotografijama na Allisoninim društvenim mrežama, a na jednoj od njih par pozira s njegovom kćeri.

"Perlman i Dunbar obitelj. Dvije dinastije koje se sukobljavaju oko avokado salate. Jako volim svoje nove prijatelje", napisala je plavokosa glumica pored fotografije, no ne znamo s koliko se prijatelja tako strastveno ljubi nakon romantične večere u dvoje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allisondunbar (@allisondunbar) on

Allison je poznata i po brojnim golišavim fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama, bilo u badiću, bilo u seksi donjem rublju.

S druge strane, Ron je prošlog prosinca u jednom intervjuu otkrio koja je tajna uspješnog braka. "Morate znati majstorski savladati izraz 'znaš draga, potpuno si u pravu'. Ako možeš ovladati tom frazom, možeš i ženom", otkrio je, a zatim dodao. "Ja sam doista veliki sretnik zbog načina na koji se moj život odvio. Usprkos mnogim mojim glupostima i slabostima, još uvijek sam sretnik."

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +6 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene