Zgodni i zaljubljeni

Beckhamov nasljednik prepustio se strastima s lijepom manekenkom koja je u gotovo nevidljivom bikiniju ukrala sve poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Romeo Beckham snimljen je na plaži s djevojkom Mijom Regan s kojom je u vezi već tri godine, a i dalje ne mogu obuzdati strasti u javnosti.

Sin Davida i Victorije Beckham, Romeo, sa samo 19 godina već je u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Mladi nogometaš u usponu već tri godine ljubi manekenku Miju Regan, koja je njegova vršnjakinja.

Par često svoju ljubav pokazuje na društvenim mrežama, a da su i u stvarnosti jednako zaljubljeni, potvrdile su njihove najnovije paparazzo fotke.

Romeo i Mia snimljeni su na plaži u Miamiju, gdje Beckhamovi već neko vrijeme žive, a zgodni mladi par nije mogao proći nezamijećeno.

Osim što Romeo neodoljivo podsjeća na svojeg oca, zbog čega privlači poglede gdje god se pojavi, teško je ne primijetiti zgodnu Miju kad se skine u bikini, pogotovo kad se radi o ovakvom jedva vidljivom modelu.

Pogled s njezinog vitkog tijela nije mogao skinuti ni Romeo, a par je na plaži izmijenio i nekoliko nježnih poljubaca i dodira.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli (MIA REGAN) (@mimimoocher)

Ovo nije prva poznata veza mladog Beckhama. Prije Mije, navodno je ljubio britansku glumicu Millie Bobbie Brown, a vezu s njom bila je odobrila i mama Victoria.

Inače, osim što sliči ocu, Romeo je krenuo i Davidovim stopama pa je tako u srpnju prošle godine potpisao svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri za klub Fort Lauderdale, rezervne momčadi kluba Inter Miami čiji je suvlasnik njegov otac David

Uspješno pliva i u manekenskim vodama i osvanuo je na najnovijoj naslovnici korejskog izdanja časopisa GQ, a nedavno je potpisao i ugovor sa sportskim divom Puma vrijedan 2,2 milijuna dolara.

Romeo je drugo od četvero djece Davida i Victorije Backham koji imaju još sinove Brookylna (22) i Cruza (16) te kćer Harper Seven (11).

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Celebrity Slučaj Novaka Đokovića potaknuo je glasine o lošem odnosu njegove supruge i majke, nisu se uspjele složiti ni u najtežim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene