godine su samo broj!

Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) +0 Rod Stewart (Foto: Getty Images) Galerija

Rod Stewart i Penny Lancaster upoznali su se još 1999. kada se on tek razišao sa svojom drugom suprugom Rachel Hunter.

Rod Stewart (76) i 26 godina mlađa Penny Lancaster su u braku od 2007., no njihova ljubav je počela puno ranije na zanimljiv način. 

Pogledaj i ovo showbuzz Uživaju u odmoru S luksuzne jahte na večeru u grad: Britanska legenda izvela društvo u dubrovački restoran

Supružnici, koji su početkom srpnja uživali na našoj obali, trenutno ljetuju s djecom u Saint-Paul-de-Vence u jugoistočnoj Francuskoj. Pjevač i fotografkinja su privlačili poglede dok su promatrali svog 10-godišnjeg sina kako igra petanque, francusku igru s boćama.

Rod je bio u bijelim hlačama, košulji i imao šešir na glavi, a riječ je odjevnoj kombinaciji koju često nosi. Penny je obukla ružičastu haljinu koju je uskladila s japankama. 

Dok su sjedili, Stewart je grlio svoju suprugu. Inače, par se upoznao 1999. u hotelu u Dorchesteru. Glazbenik je bio na piću s prijateljima i odmah je zapazio Penny. 

Tada 28-godišnja Lancaster mu je prišla, a kako je svjedobmno sama otkrila, to je učinila jer su je prijatelji izazvali. "Rekli su da ga moram tražiti autogram", ispričala je Penny. 

Kada je Rod saznao da ona studira fotografiju, zamolio ju je da fotografira njegov koncert. Lancaster se pojavila, no nisu se uspjeli vidjeti pa je proslijedila svoj broj Stewartovom basistu koji mu ga je trebao dati. No on ga je zadržao šest mjeseci jer je smatrao da pjevač nije spreman za novu vezu budući da se razišao od supruge Rachel Hunter.  

Kad je konačno Rod dobio broj, nazvao je Penny u vezi fotografija s koncerta. Ona mu je tada otkrila da je zaručena za muškarca s kojim je u dugogodišnjoj vezi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penny Lancaster (@penny.lancaster)

Unatoč tome što joj je pjevač rekao da se ne želi više nikad ženiti niti imati još djece, Lancaster je prekinula svoju prijašnju vezu da bi bila s njim. Romantični Stewart je 2005. odveo u Pariz Penny i njezine roditelje i putem ih je pitao smije li oženiti njihovu kćer. 

Oni su pristali i zaprosio ju je na Eiffelovom tornju. Zanimljivo je da je tek 2006. okončao svoj brak s prošlom suprugom Rachel, a sljedeće godine su se vjenčali on i Penny. 

Rod iza sebe ima dva razvoda i osim dva sina s Lancaster ima još šestero djece i njegova najstarija kći Sarah Streeter (57) sedam je godina starija od njegove supruge. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +3 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša atraktivna voditeljica javila se s plaže u potpuno prirodnom izdanju, svi se slažu da je bez šminke i frizure još ljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene