noćna mora

Priredila zabavu usred pandemije pa pobjegla u drugu zemlju u kojoj će možda prisilno provesti blagdane bez obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora je otišla u Bugarsku odmoriti i raditi na glazbenom spotu nakon što je u studenom isplivalo u javnost da je priredila zabavu usred pandemije koronavirusa.

Rita Ora (30) možda se neće moći vratiti kući u Veliku Britaniju zbog novih mjera koje su stupile na snagu. 

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Naime, kako piše Daily Mail, pjevačica je trenutno u Bugarskoj gdje je otišla snimati spot za svoju pjesmu jer je znala da tamo neće privlačiti puno pozornosti i moći će raditi u miru. No čini se da će se Riti baš ta odluka odbiti o glavu. 

Bugarska je kao i mnoge europske zemlje zabranila letove u oba smjera iz Velike Britanije jer je u toj zemlji otkrivena nova vrsta koronavirusa. Prema pisanju Daily Maila, ta mjera vrijedi do 31. siječanja 2021. Zbog toga bi Rita mogla dočekati Božić i Novu godinu upravo u Bugarskoj bez svoje obitelji, osim ako ne nađe neko drugo rješenje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

"Rita je odletjela tamo da uzme neko vrijeme i razmisli o svemu te da radi na novom glazbenom spotu. No stvari su se brzo promijenile i soočava se s mogućnošću da zaglavi u Bugarskoj tko zna koliko dugo. To je za nju prava noćna mora", rekao je izvor za Daily Mail. 

Pjevačica je otišla iz Velike Britanije nakon što ju je javnost napala što je usred pandemije koronavirusa u studenom organizirala zabavu. Ritin glasnogovornik još nije komentirao navode o njezinom prisilnom ostanku u Bugarskoj. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene