Skupa su od 2004.

Rijetki izlazak tajanstvenog para: Lijepa supruga našeg nogometnog trenera nema ni društvene profile

Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Marija Bišćan (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) +0 Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Galerija

Igor i Marija Bišćan u braku su od 2007. godine, a imaju i tri kćerkice.

Ivan Šarić u srijedu je do suza nasmijao rasprodanu Malu dvoranu Doma sportova.

Pogledaj i ovo Marija i Igor Bišćan imaju četiri kćeri Samozatajna supruga Igora Bišćana rijetko se pojavljuje u javnosti, a po nečemu je baš netipična žena nogometaša!

Poznatog komičara došle su poslušati i brojne poznate osobe iz javnog života, među kojima su bila i dva nogometno-modna bračna para.

Prvi čine trener NK Rijeke Igor Bišćan i njegova supruga Marija, a drugi nogometaš Mihael Mikić i njegova supruga Ljupka Gojić-Mikić. Nije tajna da se ova dva para već godinama druže te ih veže blisko prijateljstvo, a prošlo ljeto proveli su i na zajedničkom putovanju u Tursku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

I dok je Ljupka poprilično medijski eksponirana, kao i na društvenim mrežama, Marija Bišćan vrlo je tajnovita i time netipična supruga nogometaša.

Zanosna brineta koja je često opravdano na listama najbolje odjevenih Hrvatica nema ni profile na društvenim mrežama, pa svaka njihova zajednička pojava u javnosti izazove veliki interes.

Ipak, Marija se tu i tamo pojavi na fotografijama svojih poznatih prijateljica, pa imamo priliku vidjeti što nosi i gdje se zabavlja kada nije posvećena obiteljskom životu.

Par se vjenčao 2007. godine, a prethodno su zajedno proveli tri. Kada su se upoznali, Marija je bila studentica ekonomije, a zbog ljubavi prema Igoru selila se i živjela s njim gdje ga je karijera vodila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Na svadbi su im kumovi bili Tomo Šokota te Marijina prijateljica iz djetinjstva. Obitelj je slavila u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a četiri mjeseca kasnije stiglo je njihovo prvo dijete, kćerkica Nina Marija. Par zajedno ima još dvije kćeri, Lenu i Brunu.

Par je jedan od najzgodnijih i najstabilnijih na domaćoj sceni, a za njih se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) +2 Una Čolić (Foto: Instagram) Celebrity Prava ljepotica: Lijepa kći Zdravka Čolića koju rijetko viđamo proslavila je 18. rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene