Svaka čast!

Veliko priznanje za najmlađeg člana MasterChef žirija, evo čime se odsada može pohvaliti chef Stjepan!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Zvonimir Barisin/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i Marija Šego Stjepan Vukadin, Marija Šego, Marina Luketin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin i Luka Veić Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +19 Stjepan Vukadin - 5 Galerija

Restoran chefa Stjepana Vukadina Il Ponte dobitnik je Zlatne Michelin Plakete.

U Splitu je održana dodjela Zlatnih Michelin Plaketa za gastronomsku kreativnost za 2023. godinu, koje se po prvi puta dodjeljuju u Hrvatskoj.

Među dobitnicima ovog posebnog priznanja je i restoran Il Ponte u Trogiru, chefa Stjepana Vukadina kojeg gledamo kao člana žirija u showu MasterChef.

Stjepan se ovim postignućem pohvalio i u pričama na Instagramu, gdje je objavio fotografiju na kojoj voditeljica restorana Marija Šego, suvlasnica Marina Luketin i on poziraju nasmijani s plaketom.

Drugu plaketu osvojio je restoran Zrno soli iz Splita.

Čini se da je 2024. Stjepanova godina, i to ne samo na poslovnom planu. Stjepanu na proljeće stiže drugo dijete, a otkrio je da se radi o kćerkici. Sa suprugom Katarinom već ima i sinčića Gabriela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

Stjepan je slavio i u posljednjoj sezoni showa MasterChefa jer je pobijedio Luka Veić, kojemu je on bio mentor. Uz njega smo u žiriju gledali još chefove Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 7 Will Poulter - 4 Bobby T - 4 Bobby T - 5 +24 Bobby T - 3 Celebrity Glumac koji je javnost šokirao svojom transformacijom ljubi 14 godina stariju manekenku, o njihovoj vezi trenutno priča cijeli svijet

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene