Dan za pamćenje!

Ovo je prva službena fotografija s tajnog vjenčanja slavnog ljepotana i njegove 10 godina mlađe djevojke

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) +0 Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Galerija

Katherine Schwarzenegger i 10 godina stariji Chris Pratt vjenčali su se u subotu.

Prošlog vikenda vjenčali su se kći američkog glumca Arnolda Schwarzeneggera i glumac Chris Pratt.

Pogledaj i ovo Chris Pratt (Foto: Instagram) Ludo se zabavio Zaručio je kćer Arnolda Schwarzeneggera, a onda na momačkoj pitao striptizetu želi li se udati za njega

Riječ je o 29-godišnjoj Katherine Schwarzenegger i 10 godina starijem Chrisu, koji je pred svoju partnericu kleknuo u siječnju 2019. godine nakon svega 7 mjeseci veze.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

"Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla da. Oduševljen sam što ću se oženiti tobom. Ponosan što živim s tobom u vjeri. Pa krenimo", napisao je tada Chris na Instagramu pored fotografije na kojoj Katherine nosi veliki dijamantni prsten za koji se šuška da je stajao 400 tisuća dolara.

Par je upoznala njezina majka Maria Shriver, dodatno ih je povezala vjera, a vjenčanje je održano prošle subote na ceremoniji u Kaliforniji uz prisutnost obitelji i najbližih prijatelja. Chris je dan nakon vjenčanja objavio prvu fotografiju kako bi izrazio kako se osjeća.

"Jučer je bio najbolji dan u našim životima. Postali smo muž i žena pred Bogom, našim obiteljima i ljudima koje volimo. Bilo je intimno i emotivno. Toliko smo blagoslovljeni što započinjemo novo poglavlje u našim životima. Zahvalni smo i našim obiteljima i prijateljima koji su stajali uz nas te gospodinu Giorgiju Armaniju koji je napravio ovu prekrasnu vjenčanicu za Katherine te savršeno odijelo za mene. Ovo jutro osjećamo se jako blagoslovljeno", napisala je zaljubljena holivudska zvijezda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

Vjenčanje je održano u vili u kojoj su mladenkin ujak John F. Kennedy i njegova supruga Jackie proveli medeni mjesec 1953. godine, a među uzvanicima je bio i Chrisov sin iz prvog braka, 6-godišnji Jack, dok bivša supruga ipak nije bila dio tog važnog dana.

Podsjetimo, Chris je utjehu u Katherine našao nakon razvoda od glumice Anne Faris, s kojom je ostao u bliskim odnosima, pa je Anna među prvima javno čestitala paru na zarukama.

"Tako sam sretna zbog oboje. Čestitam!" napisala je plavokosa glumica ispod fotografije bivšeg supruga te izazvala oduševljenje obožavatelja koji su ju nazvali "pravom damom" te "ženom s dušom".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +6 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Marko Grubnić otkrio nam je koliko zarađuje, štedi i na što troši, a saznali smo i što bi bio da nije modni stilist  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene