Ima li skriveni talent?

Marko Grubnić otkrio nam je koliko zarađuje, štedi i na što troši, a saznali smo i što bi bio da nije modni stilist

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Tijekom Emisije ''Ples sa zvijezdama'' Marko Grubnić u očima javnosti je doživio veliki preobražaj. Mi smo popričali s njim oko toga koliko zarađuje, koliko štedi i na što troši.

Marka Grubnića sve donedavno gledali smo u showu ''Ples sa zvijezdama'' gdje ga je publika upoznala u jednom potpuno novom svjetlu. Mi smo popričali s njim oko toga koliko zarađuje, koliko štedi i na što troši, a za početak nam je otkrio što bi bio da nije modni stilist. 

Pogledaj i ovo Tamara Loos sve ljepša i ljepša! Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!

''A vjerojatno bi bio doktor nečega. Doktor tanga već jesam, ali moj tata je cijeli život mislio i želio da ću ja biti doktor. Ja sam prvo otišao studirati pravo i to sam završio, onda sam magistrirao poslovne komunikacije, sve nešto vezano za teoriju. Postao sam stilist i na kraju sam napravio dobru i zavidnu karijeru na zanimanju koje ustvari niti ne postoji'', govori nam Marko koji kad boravi u Zagrebu najviše voli biti doma ili u teretani. 

Otkrio nam je da jako voli kupovati na rasprodajama. 

''Jako volim, čim dobijem pet posto popusta za nešto odmah mislim da sam Boga za bradu uhvatio jer je to super prilika, a ustvari to je čista navlakuša. Ako se to broji pod rasprodaje onda da i jako volim rasprodaje, ali rijetko kad baš čekam rasprodaje jer uglavnom sam nestrpljiv i sve moram imati odmah'', priznaje. 

Voli dobru garderobu, a voli i dobre automobile. 

''Volim dobar auto, jako volim dobar sat i garderobu. Svoj novac trošim samo na sebe i onda me ljudi uglavnom pitaju otkud taj novac, otkud tebi, ali kad bi mi to sad išli onako gledati jedna obitelj od četiri člana i imaju sto drugih obaveza ja to sve nemam. Ja to sve trošim na sebe'', objašnjava nam te dodaje da kombinira skupo i jeftino. 

''Jako volim kupovati i jako volim trošiti novac i mislim da bih u Crikvenici na štandu nešto našao za sebe'', govori. Što se tiče second hand shopova ima neko svoje mišljenje. 

''Naprosto mislim da nekako nije dobro ući ili kupovati ili privlačiti nekakvu tuđu energiju, pogotovo ako se toga netko riješio'', smatra. 

Što se tiče skrivenog talenta, smatra da ga je pokazao u protekla 4 mjeseca. 

''Bio je to ples, a ne znam, kažu da dobro i pjevam'', otkriva. 

Što se tiče glazbe, sluša uglavnom domaću, ali smatra se komercijalnim tipom. 

''Volim sve što je aktualno, kako se ono kaže – sve što vole mladi'', kaže nam. 

što se tiče sporta, prati ga kad su u pitanju događanja kad je cijela država na nogama, a između ljetovanja i zimovanja, bira ljetovanje. 

''Probao sam. Pola svog života sam išao na ta skijanja i zimovanja i onda sam odustao i rekao ovo stvarno nije za mene. Nosi skije gore, a u pet minuta se spustiš dolje. Smrzneš se'', objašnjava. 

Marko puno putuje, a najdraža destinacija koju je dosad posjetio je Pariz. 

''To je grad koji obožavam. To je moj drugi dom i svaki put kad dođem u Pariz, a bio sam tri milijuna puta svaki put osjetim jedan te isti osjećaj, to je enormna, jako velika uzbuđenost i leptirići u trbuhu'', priča nam modni stilist. 

Priznaje da puno putuje i da sve to košta, ali kako objašnjava, kad nešto jako voli ne kalkulira u tom pravcu. 

Doznali smo još i da Marko ne štedi ciljano, špeceraj kupuje sam, a kupuje uglavnom zdravu hranu. Što se tiče kuhanja, kako je sam rekao, trudi se, a još uvijek je bolji u naručivanju jela. 

''Dosta novaca trošim na te nekakve dućane koji imaju fitness prehranu. Baš sam ono tip kojem možeš prodati sve i svašta. Čim visim da piše low sugar kažem daj dva komada'', priznaje. 

Voli ići u u kino, a što se tiče najdražeg filma, ima ih više. 

''Volim razno razne žanrove ako ćeš me to pitati da te preduhitrim. Jako se volim smijati na urnebesne komedije, volim i drame, ali volim i filmove po istinitim događajima'', kaže nam. Voli i knjige, ali je oko njih dosta izbirljiv. 

Cijeli razgovor možete pogledati u našem videu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene