strašno...

Našli tijelo u jezeru u kojem je nestala zvijezda hit-serije, policija još nije otkrila identitet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naya Rivera nestala je prije šest dana na kalifornijskom jezeru Piru, gdje je bila sa svojim četverogodišnjim sinom.

Kalifornijska policija je izvijestila kako su pronašli tijelo u jezeru Piru, na kojem je prije šest dana nestala zvijezda serije "Glee", Naya Rivera. Identitet nisu još otkrili, no svi strahuju kako je riječ o nestaloj glumici, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo River Phoenix (Foto: Profimedia) Bili su tako mladi... Iznenadne i tragične smrti ovih zvijezda šokirale su svijet, a njihove nevjerojatne životne priče i danas intrigiraju javnost

Podsjetimo, Naya Rivera nestala je dok je bila na brodu sa svojim četverogodišnjim sinom, a policija je mališana pronašla kako sam čeka majku da se vrati. Rekao im je da je Naya skočila u jezero te se više nije vratila.

Obitelj i obožavatelji slavne glumice danima su neutješni, a policija je prije nekoliko dana objavila kako strahuju da je nikada neće pronaći. Rivera je na jezero stigla prošlu srijedu ujutro, a oko 13 sati gubi joj se svaki trag. Odmah je pokrenuta potraga za njom.

33-godišnja glumica dobro je upoznata s područjem jezera jer je odrasla u blizini, a policija pretpostavlja kako se radi o nesretnim okolnostima te još pokušavaju otkriti što se točno dogodilo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene