Pretužno!

Tragičan kraj potrage za poznatim glumcem, pola godine nakon nestanka službeno su potvrđene najgore slutnje!

Julian Sands Julian Sands Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Julian Sands - 3 Julian Sands - 1 Julian Sands - 2 Julian Sands Julian Sands Julian Sands Julian Sands Julian Sands - 7 Julian Sands - 6 Julian Sands - 5 +5 Julian Sands - 4 Galerija

Policija je potvrdila da ljudski ostaci pronađeni na planini u Kaliforniji pripadaju glumcu Julianu Sandsu.

Ljudski ostaci pronađeni na planini Mount Baldy u Kaliforniji pripadaju britanskom glumcu Julianu Sandsu, koji je nestao tijekom planinarenja u siječnju, javlja BBC.

Šerif okruga San Bernardino potvrdio je da se radi o nestalom glumcu, o čemu se nagađalo još otkako su proteklog vikenda planinari pronašli ljudske ostatke.

Britanski glumac nestao je tjedan dana nakon svog 65. rođendana dok je planinario u planinama San Gabriel sjeveroistočno od Los Angelesa i otada mu se gubio svaki trag. Julian je bio iskusan planinar, a prve potrage za njim bile su otežane zbog lošeg vremena. U njih čak osam službenih sudjelovalo je više od petsto volontera.

Samo nekoliko sati prije nego što su pronađeni ljudski ostaci i dok se još nije znalo da se radi o njemu, Julianova obitelj uputila je priopćenje, koje je sada posebno srceparajuće.

"Vrlo smo zahvalni timovima potrage i koordinatorima koji su neumorno radili kako bi pronašli Juliana. I dalje čuvamo Juliana u svojim srcima s najljepšim sjećanjima na njega kao divnog oca, supruga, istraživača, ljubitelja svijeta prirode i umjetnosti te kao originalnog umjetnika", poručili su tada.

Pretpostavljalo se da je Julian u vrijeme nestanka prolazio stazom Baldy Bowl do najvišeg vrha San Gabriel. Članovi potražnih timova koristili su podatke koje je odašiljao njegov mobitel, no oni su nestali 15. siječnja, nakon što se vjerojatno ugasila baterija. Tri dana kasnije pronađen je i njegov automobil, a potraga se nastavila unatoč olujama.

"Pomirio sam se s činjenicom da ga više nema i tako se nosim s time", izjavio je ranije za BBC Julianov brat Nick Sands.

Glumac se proslavio 1985. godine u drami "Soba s pogledom", a još neke od zapaženih uloga ostvario je i u filmovima "Polja smrti", "Arahnofobija" i "Napuštajući Las Vegas" te je glumio i u serijama "24" i "Smallville".

Julian je dobio dvije kćeri s novinarkom Evgenijom Cikowitz, s kojom je u braku od 1990. godine, a s bivšom suprugom Sarah Sands dobio je sina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Ella Dvornik Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 +26 Jelena Rozga - 2 Celebrity Pogledajte što je Jeleni Rozgi javno poručila Ella Dvornik, njezin komentar izazvao je brojne reakcije: "Dobro, gospođo..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 5 +27 Snježana Schillinger - 6 Celebrity Snježana Schillinger pohvalila se novim automobilom od čije će vas cijene zaboljeti glava: ''Ubit ću fotkama, tako da me blokirajte odmah"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene