Još stresa!

Procurilo 6 skandaloznih fotografija dečka britanske princeze!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Buckinghamska palača suočila se s novim skandalom. Dečko princeze Eugenije, jedne od unuka kraljice Elizabete, snimljen je u veoma škakljivim pozama. A fotografije su procurile u javnost!

Princeza Eugenia nije baš najsretnija posljednjih dana. 23-godišnja kći princa Andrewa, drugog sina britanske kraljice Elizabete, mora se suočiti s činjenicom kako je njezin 27-godišnji dečko Jack Brooksbank na fotografijama osvanuo uz gole striptizete.

Jedino što princezu može utješiti jest činjenica kako su fotografije snimljene povodom proslave Jackova 21. rođendana, dok još nije bio s njom u vezi.

U javnost je tako procurilo 6 fotografija na kojima se vidi kako Jack uživa u društvu striptizeta - dira ih po grudima, oči su mu zavezane povezom i premazane voskom od svijeća.

Na nekim od fotografija Jack kleči na podu, a iznad njega je striptizeta s kožnim bičem.

Ove fotografije je u javnost pustio The Sun i to s natuknicom kako su neprilične za objavu no ubrzo su povučene iz opticaja nakon što je regirala Buckinghamska palača.

'Ono što je nasramotnije jest činjenica kako je fotografije objavila osoba bliska kraljevskoj obitelji', izjavio je izvor za The Sun.

Eugenia i Jack u vezi su od 2010. godine.

Pogledaj i ovo Princeza Eugenie Lijepa vijest! U kraljevsku obitelj stiže prinova, a omiljena unuka pokojne kraljice Elizabete vijest je potvrdila preslatkom fotkom!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene