Priznao u iskazu

Napokon se zna razlog razvoda slavnog para!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Tom Cruise trenutačno se nalazi na sudu gdje vodi parnicu protiv časopisa Life & Style koji je prošle godine objavio priču da je glumac napustio svoju kći Suri nakon rastave od Katie.

Povodom sudske parnice protiv časopisa, Tom Cruise je dao iskaz na sudu, a on je procurio u američke medije. Tom je sudu rekao kako je scijentologija odigrala veliku ulogu u razvodu njega i Katie. Otkrio je i kako svoju kći nije vidio 110 dana nakon rastave, a kako je časopis objavio - to je bilo jer je Katie strahovala za kći zbog njegove 'opasne' crkve i religije. Radi svega toga odlučio je da ona više neće biti članica scijentološke crkve.

>> Audicija za ženu Toma Cruisea? Upravo se to dogodilo!

Pogledaj i ovo Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Kako je narasla! Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu

'Smatram napise tog časopisa uvrijedljivima jer nema potrebe da netko štiti moju kći od moje religije', izjavio je u svom iskazu. Kad ga je odvjetnica pitala smatra li da je scijentologija odigrala ulogu u njegovom razvodu od Katie, glumac je rekao: 'Svakako, moja posvećenost religiji jedan je od razloga koje Katie navela kao uzrok za razvod braka', ispričao je.

Tom na sudu traži 50 milijuna dolara odštete zbog narušavanja ugleda. Iako je obrana tvrdila da Tom nije htio vidjeti svoju kći te nije pronalazio vremena za nju nakon razvoda, Tom je to sve demantirao te je rekao da mu je također uvrijedljivo da časopis preispituje njegove roditeljske vještine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene