više se ne skrivaju

Mnogima je ovaj spoj pomalo bizaran, a evo i kako su dali naslutiti da njihov odnos nije samo još jedna površna romansa

Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) +0 Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian i Pete Davidson snimljeni su ovoga tjedna kako se drže za ruke, a neki tvrde kako su dali naslutiti da u tom odnosu postoji nešto ozbiljnije od površne romanse.

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) i komičar Pete Davidson (28) ovoga su tjedna potvrdili svoju vezu, a paparazzi su ih ulovili kako se drže za ruke. Kim i 13 godina mlađi Pete zajedno su se pojavili u Palm Springsu, gdje su proslavili njegov 28. rođendan.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian ''Pristajete si!'' Kim više ne skriva koliko je sretna s mlađahnim komičarem, a i njeni pratitelji su prihvatili ovu novu vezu

Novi par nije skidao osmijehe s lica dok su se nježno držali za ruke. Snimljeni su u blizini vile Kimine mame Kris u Kaliforniji, u kojoj su skupa odsjeli, čime su dali naslutiti i da među njima postoji nešto ozbiljnije od površne romanse.

Pete je, inače, prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanyea, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye. On je, s druge strane, navodno već imao kratku romansu s manekenkom Irinom Shayk, a sve su glasnija šuškanja o njegovoj vezi s 22 godine mlađom instagramskom senzacijom Vinetrijom.

Inače, novi dečko Kim Kardashian, Pete, poznat je kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, no par je prekinuo jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

Prije Phoebe bio je zaručen s pjevačicom Arianom Grande, a kleknuo je nakon samo tjedan dana veze. Zaruke su prekinuli u listopadu 2018. nakon nekoliko mjeseci jer su se stvari za Arianu navodno prebrzo odvijale.

Ljubio je neko vrijeme i 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, nakon koje je sreću nakratko pronašao s mladom zvijezdom Kaijom Gerber, inače kćeri manekenke Cindy Crawford. U njegovu zagrljaju bila je i glumica Margaret Qualley, a sve djevojke redom je brzo izmjenjivao.

S Kim je prije mjesec dana gostovao u showu "Saturday Night Live" te su se poljubili, a nije trebalo dugo da svi krenu šuškati kako su baš oni novi par na sceni, što se sada pokazalo i točnim.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Pojavila se nova fotka Hane i Graše, dok su neki fanovi oduševljeni, drugi pjevaču zamjeraju jednu stvar

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +2 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se svađao sa suprugom prije nego je priznao da je ovisan o seksu, na kraju je i kćer odlučila krenuti njegovim stopama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene