Pjevačica otkrila što joj fali!

Prizor koji se rijetko viđa: Novinarske ekipe iz cijelog svijeta pljeskale Konstrakti i pjevali biti zdrava!

Konstrakta Konstrakta Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Konstrakta ispraćena u Torino - 5 +18 Konstrakta ispraćena u Torino - 3 Galerija

Konstrakta, predstavnica Srbije na Eurosongu, nakon nastupa u Torinu u utorak i prolaska u finale odgovarala je na pitanja na konferenciji za novnare gdje je zahvalila na podršci koju dobiva.

Poslije polufinalnog nastupa u Torinu i prolaska u finale, Konstrakta se pojavila na konferenciji za novinare.  

Pogledaj i ovo Jacques Houdek za njega nema iznenađenja Jacques Houdek zadnji je izborio Hrvatskoj finale Eurosonga, a evo što smatra da je problem: "To uvijek izostane kod hrvatskih izvođača"

Predstavnica Srbije odgovarala je na brojna pitanja, a izjavila je i da je zahvalna na ogromnoj podršci koju dobiva. Otkrila je i i kakve su joj misli prolazile kroz glavu kad su je prozvali posljednju za prolazak u finale. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstrakta | FAN PAGE (@konstrakta.official)

"Razmišljala sam kako je vrijeme lijepo u Torinu, i ako ne prođemo lijepo ćemo se ovdje provesti, šetati i uživati. Torino je veoma lijep.", rekla je Konstrakta i dodala da ništa na Evroviziji u organizaciji ne bi mijenjala, ali našalila se da bi voljela samo da ima više hrane za sudionike. 

"Možda bih zahtijevala više hrane, jer su restorani zatvoreni poslije 2 za delegacije i imam veliki problem s tim. Sve ostalo je super.", dodala je predstavnica Srbije koja je svoju zemlju odvela do finala.

Prije nego što je Konstrakta krenula odgovarati novinarima na pitanja, u dvorani su svi uz pljesak, veselo zapjevali "Biti zdrava".

Konstrakta je nastupila s pjesmom "In corpore sano". Njezina reakcija nakon što su je prozvali, nasmijala je publiku, ali i gledatelje ispred malih ekrana.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović +2 Branka Bebić Krstulović Celebrity Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +18 Severina Celebrity Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene