Godine joj ništa ne mogu

Titulu misice ponijela je prije 28 godina, ali u haljini sa seksi prorezom Branka Krstulović i danas je mamac za poglede!

Branka Krstulović Branka Krstulović Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović Branka Krstulović, Hrvoje Krstulović Branka Bebić Krstulović Branka i Hrvoje Krstulović +0 Branka Krstulović Galerija

Bivša Miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović posebno se sredila za otvorenje novog kina u Zagrebu, a na proslavu je stigla u društvu supruga Hrvoja Krstulovića.

Prekrasna bivša Miss Hrvatske Branka Bebić Krstulović prisustvovala je otvorenju novog kina u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Isticala se u masi Unatoč tome što se od modnih pista davno oprostila, bivšoj Miss Hrvatske na izgledu bi pozavidjele brojne žene

Pratnju joj je pravio i suprug Hrvoje Krstulović, a par je izgledao vrlo elegantno. Branka je u crnoj uskoj haljini pokazala svoju manekensku figuru iako ima 47 godina, dok je njen suprug odjenuo plavo odijelo uz bijelu košulju.

Iako se kao par rijetko pojavljuju u javnosti, nedavno su snimljeni i na premijeri ukrajinskog filma ''Donbas''.

Podsjetimo, Metkovčanka Branka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač te Lejla Filipović.

Tada je Branka privlačila pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovim koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Nakon Sandija, Branka je sreću potražila u drugom braku s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem. Par se upoznao 2002. godine, a pred oltar su stali 2005. Zajedno imaju i troje djece, dva sina, Antu i Dinu te kćer Niku.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +15 Severina Celebrity Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Goransson Melina Goransson - 1 Melina Goransson - 3 Melina Goransson - 2 +13 Melina Goransson - 9 Celebrity Zbog načina na koji zarađuje za život prozvali su je internetskom senzacijom, a na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene