Nije čudo prirode

Udovica kralja rocka opsjednutog djevicama sa 74 godine izgleda gotovo isto kao i kad se udala za njega

Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Priscilla i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Elvis Presley, Priscilla Presley (Foto: Profimedia) Priscilla Presley (Foto: Getty) Priscilla Presley (Foto: Getty Images) +0 Priscilla Presley (Foto: Getty Images) Galerija

Priscilla Presley imala je vrlo zanimljiv život uz bivšeg supruga Elvisa Presleyja.

Priscilla Presley danas ima 74 godine, no to baš nikada ne biste rekli.

Pogledaj i ovo Elvis Presley (Foto: Profimedia) veliki romantičar Točan broj žena s kojima je Elvis bio nikada se neće ni saznati, no samo četiri dame imale su posebno mjesto u njegovu srcu

Žena burnog života, bivša supruga preminulog kralja rocka Elvisa Presleyja te majka pjevačice Lise Marie Presley... Sve je to Priscilla koja se pojavila na 60. obljetnici Monte Carlo TV Festivala pod pokroviteljskom palicom princa Alberta II. od Monaka.

U crnom od glave do pete, crvenokosa Priscilla još je jednom iznenadila mladolikim izgledom, iako je svima potpuno jasno kako to nije rezultat majke prirode jer nitko ne može baš tako starjeti.

Podsjetimo, Priscilla je imala svega 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji. Par se vjenčao 1967., a sljedeće godine dobili su kćer Lisu Marie. Razveli su se 1973. godine. Glazbenik je preminuo 1977. godine, a imao je samo 42 godine.

Ipak, mnogi tvrde kako ga brak nije sprječavao da bude s drugim ženama, a posebno vrlo mladim djevojkama i djevicama. Također, u knjizi "Elvis Presley: A Southern Life" autor Joel Williams tvrdi kako Elvis nije imao samopouzdanja u krevetu, pa su ga mnoge ljubavnice okarakterizirale kao precijenjenog u krevetu.

Glazbenik je svoju vilu u Palm Springsu pretvorio u "Playboyevu vilu" u kojoj je često znao organizirati golišave tulume na bazenu, no njegova supruga Priscilla nikada nije bila pozvana. Jedan od njegovih bivših suradnika otkrio je i da su Elvisa zvali "kraljem predigre" jer su mu dodiri i osjećaji koji su prethodili seksu bili važniji od samog čina.

"On i Priscilla često su se igrali doktora i pacijenta, kao što su dovodili i druge djevojke u spavaću sobu", otkrio je Lamar Fike, koji je s Elvisom živio u nekoliko vila.

"Elvis je bio vrlo vješt u udvaranju. Kada je to htio, mogao je bilo kojoj djevojci stvoriti iluziju da je ona za njega jedina na svijetu, pa čak i ako je bila u publici", stoji dalje na stranicama knjige.

"Bio je jako sladak i savršeno se ljubio , no u krevetu nije bio pastuh kakvog sam očekivala. Nije mogao biti prirodan zbog svih droga koje je uzimao", povjerila se glumica Cybill Shepard, koja je neko vrijeme imala aferu s njim. Nakon što mu je 1968. godine rođena kći Lisa Marie, Elvis više nije htio spavati sa svojom suprugom ni pod koju cijenu.

"Mijenjao je ženu za ženom, baš kao što je mijenjao liječnika za liječnikom da mu prepišu razne tablete. U tom kaosu nije stigao preispitati gdje griješi, kako preuzeti kontrolu nad svojim životom", jednom je prilikom otkrila novinarka Alanna Nash, koja je napisala knjigu "Mala, idemo se igrati mame i tate: Elvis Presley i žene koje su ga voljele", u kojoj je tvrdila sve slično kao Joel.

Pobjednici emisije Ples sa zvijezdama komentiraju svoj nastup: 'Jel' ti to mene prozivaš?!' 🤬

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene