Kraljevski razvod na vidiku?

U brak s princem uplovila je u suzama, a od početka ove godine nije bila u društvu supruga, evo koje je njezino objašnjenje

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princeza Charlene od siječnja ove godine nije bila u Monaku, a šuška se kako bi njezinom braku s princem Albertom uskoro mogao doći kraj.

Princeza Charlene od Monaka već mjesecima nije sa svojim suprugom, još otkako je otputovala u rodnu Južnoafričku Republiku.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka Malo je to čudno Najtužnija princeza na svijetu nastavlja s ponašanjem koje njoj nije slično, evo kako se sada držala uz svoga muža!

Izvori bliski princezi tvrde kako se ne namjerava vratiti tako brzo, no ponestaje joj izgovora o zadržavanju na drugom kraju svijeta od svoga supruga. Mnogi se pitaju jesu li princ Albert i njegova supruga na rubu razvoda, no njih dvoje mudro šute i dalje o svemu.

Prije nekoliko tjedana kraljevski par je proslavio desetu godišnjicu braka, ali su i onda bili razdvojeni tisućama kilometara. Fotografi su princa uhvatili na jednom službenom događaju u društvu njegove nećakinje, a tamošnji mediji već su prestali brojiti koji se put zaredom Albert u javnosti pojavio bez svoje supruge.

Princeza Charlene se i dalje oporavlja od infekcije uha, grla i nosa koju je dobila u svibnju ove godine, a Albert čuva njihove šestogodišnje blizance Jacquesa i Gabriellu u Monaku. Mjeseci prolaze, no princeza se ne vraća svojoj obitelji, koja ju je posjetila u Južnoafričkoj Republici.

Iako se već godinama šuška o problemima u njihovu braku, princeza Charlene na društvenim mrežama niti jednom nije dala do znanja da među njima postoje problemi. Upravo suprotno. Na Instagramu je objavila video kojim je obilježila desetu godišnjicu braka sa svojim suprugom.

"Za sve članove naše obitelji, prijatelje i sve koje volimo. Hvala vam na podršci i ljubavi koju nam dajete svih ovih godina. Upravo zbog vas smo mogli nastaviti rad preko svih zaklada. Hvala na poklonima i na povjerenju", napisala je Charlene uz video, a zatim se oglasila i u medijima.

"Ovo je za mene bilo izazovno razdoblje. Jako mi nedostaju suprug i djeca, a bilo mi je izuzetno teško kad mi je medicinski tim rekao da se ne mogu vratiti kući na desetu godišnjicu braka", rekla je princeza za južnoafrički Channel24.

Brak princa Alberta i princeze Charlene oduvijek je poznat po brojnim problemima. Charlene je inače bivša olimpijska plivačica, a kada se udala za princa, u brak je ušla u suzama nakon što je navodno čak i pobjegla iz Monaka. Uoči vjenčanja saznala je da 63-godišnji Albert ima izvanbračno dijete, i to u trenutku kada je u Parizu isprobavala vjenčanicu u kojoj se prošetala do oltara.

34-godišnja Brazilka koja je Albertu rodila dijete s njihovom kćeri živi u Italiji, no javnosti još uvijek nije poznat njezin identitet. Kada mu je rekla da je trudna, on ju je odbacio, a upravo zbog te afere već se godinama šuška da princ vara svoju suprugu. Brazilka je ostala trudna nakon mjesec dana njihove strastvene veze, no zbog djeteta se sve promijenilo i Albert je tvrdio da nema nikakve veze s njom.

Princu Albertu to je već treća parnica za utvrđivanje očinstva. Iz svojih bivših afera već ima 29-godišnju Jazmin Grace Grimaldi i sina Alexandera Grimaldija Costu, a oboje je priznao tek nakon sudskih bitki i DNK analiza.

Albert i Charlene upoznali su se 2000. godine, a deset godina kasnije objavili su zaruke. Njegove brojne afere okaljale su njihovu ljubav već odavno, a navodno su njegovi odvjetnici Charlene rekli da može otići nakon što mu rodi muškog nasljednika. Ona nikada o tome nije progovorila u javnosti, a navodno će zbog svog truda dobiti i pozamašnu svotu kada odluči napustiti kneževinu Monako.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene