uživao s majkom

Sin kojeg je princ Albert dobio s ljubavnicom nakon dugo vremena uhvaćen u javnosti, evo kako izgleda danas

Alexandre Grimaldi-Coste Alexandre Grimaldi-Coste Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Coste Nicole Coste Princ Albert od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert od Monaka (Foto: Facebook) +0 Alexandre Grimaldi-Coste Galerija

Alexandre Grimaldi-Coste 18-godišnji je sin princa Alberta od Monaka, kojeg je dobio sa stjuardesom Nicole Coste. Ovoga tjedna fotografi su Alexandra ulovili u ležernom izdanjom na večeri s majkom.

Stjuardesa Nicole Coste poznata je u javnosti kao dugogodišnja ljubavnica princa Alberta od Monaka, s kojim je dobila sina Alexandrea, a upravo on bio je meta paparazza posljednjih dana u Rimu.

Pogledaj i ovo Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Kraljevski razvod na vidiku? U brak s princem uplovila je u suzama, a od početka ove godine nije bila u društvu supruga, evo koje je njezino objašnjenje

Sa svojom majkom je bio na večeri u jednom rimskom restoranu, a oboje su bili u ležernim kombinacijama i sudeći prema fotkama, sjajno raspoloženi.

Princ Albert je potvrdio je je Alexandrov biološki otac 2005. godine, malo prije nego što je dobio službenu titulu princa od Monaka. Kako se nikada nije vjenčao s njegovom majkom Nicole, Alexander nije u redu za monegašku krunu. Ipak, jedan dio godine živi sa svojim ocem u njegovoj palači.

Albert je sina tek prije nekoliko godina počeo uključivati ​u živote ostalih članova obitelji Grimaldi, počevši s rođendanskim proslavama i humanitarnim svečanostima, a Nicole je u nedavnom intervjuu za Paris Match pohvalila Alberta kako je lijepo prigrlio Alexa, međutim to je ostalo u sjeni grubih riječi koje je izrekla o princezi Charlene, to jest Albertovoj supruzi.

Nicole, naime, tvrdi da je Charlene iskoristila prvu priliku Albertova odlaska na put i da je Alexandrea dala preseliti u prostorije za poslugu. Nakon njezinih tvrdnji Albert je, prema pisanju stranih medija, ostao bijesan jer je Nicole javno progovorila o tome.

Osim Alexandra, Albert ima i kćer Jazmin (30), koju je dobio s američkom agenticom za nekretnine Tamarom Rotolo. Sa svojom suprugom Charlene ima sedmogodišnje blizance, koji su direktni nasljednici monegaške krune.

Podsjetimo, princeza Charlene je nakon dugo vremena uživala sa svojom obitelji, a zajedničke fotke koje je objavila za Uskrs dale su novu nadu njezinoj obitelji za oporavak.

Charlene se četiri mjeseca liječila u mentalnoj instituciji u Švicarskoj, odakle se vratila kući sredinom ožujka. Iz palače su tada u službenoj obavijesti istaknuli kako je Charlene spremna nastaviti s kraljevskim dužnostima uz supruga i njihovu djecu, a naglašeno je i kako je njezin povratak kući rezultat sjajne brige koju je imala u klinici i kako su ga odobrili njezini psihijatri.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle +7 Susan Boyle Nekad i sad Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene