Prinčevi i princeza u akciji

Pogledajte snimku koja je oduševila fanove kraljevske obitelji: Preslatki trio plješće za sve koji se bore s virusom!

Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Profimedia) +0 Princ Louis (Foto: Profimedia) Galerija

Maleni prinčevi George i Louis te princeza Charlotte zapljeskali su onima koji su ključni u borbi protiv koronavirusa.

Fanovi kraljevske obitelji oduševljeni su snimkom koju su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea podijelili na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Princ Louis Baš je morao to napraviti! Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Video prikazuje princa Georgea (6), princezu Charlotte (5) i princa Louisa (2) sa smiješkom na licu kako plješću onima koji su na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa.

"Svim doktorima, medicinskim sestrama, njegovateljima, farmaceutima, volonterima i ostalom osoblju Nacionalne zdravstvene službe koje neumorno radi kako bi pomoglo onima koji su pogođeni koronavirusom: hvala", napisali su pokraj snimke. 

Preslatki trio je dobio mnoštvo pozitivnih komentara, a jedan od od njih je kako je lijepo vidjeti da princ George već vodi druge ljude. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To all the doctors, nurses, carers, GPs, pharmacists, volunteers and other NHS staff working tirelessly to help those affected by #COVID19: thank you. #ClapForOurCarers #ClapForCarers #ThankYouNHS #ClapForNHS

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

"Ovo je baš slatko. Svi su tako narasli", "Ne mogu doći sebi kako je mali Louis brzo narastao. Predivna malena obitelj. Ovo je najbolja stvar koju sam vidjela cijeli dan", "Kako se Charlotte smije, divna je", "Drži se, srce moje", pisali su fanovi. 

Maleni članovi kraljevske obitelji pljeskanjem su se pridružili stotinama ljudi u Velikoj Britaniji koji su na vratima, balkonima, prozorima i u vrtovima svojih domovima zahvalili onima koji u borbi protiv kornavirusa čine najviše. 

Inače, George, Charlotte i Louis su trenutno sa svojim roditeljima, princem Williamom i Kate Middleton na imanju u Norfolku. Tamo se George i Charlotte i školuju od kuće. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene