Ne može to podnijeti

Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

Princ William Princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William i princ George - 8 Princ William i princ George - 7 Princ William i princ George - 6 Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 4 Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 2 +20 Kate Middleton i princ William - 1 Galerija

Posljednja sezona Netflixove serije ''Kruna'' uskoro će ugledati svjetlo dana, a jedna stvar koju je produkcija uključila u ovu sezonu princa Williama izuzetno je naljutila.

Posljednja sezona serije ''Kruna'' krenut će s emitiranjem na Neflixu 16. studenog, a fanovi kraljevske obitelji jedva čekaju vidjeti kako su uprizoreni posljednji trenuci Dianinog života te početak romanse Charlesa i Camile.

No, zbog scena koje su uključene u scenarij, kraljevska obitelj negoduje, a jedna stvar posebno je razljutila princa Williama.

Naime, Diana, koju glumi Elizabeth Debicki, imat će emocionalno pomirenje s ožalošćenim Charlesom, kojeg glumi Dominic West.

Blizak prijatelj princa Williama rekao je Daily Mailu da je budućeg kralja to ostavilo u šoku i da je ovo saznanje za njega nevjerojatno bolno jer njegovu majku uvijek iznova iskorištavaju na ovaj bezobrazan način.

Anonimni prijatelj je dodao da prijestolonasljednik neće gledati seriju.

Britanski mediji raspisali su se da je posljednja sezona ''Krune'' utjelovila Dianu kao duha, a drugi izvor blizak kraljici Elizabeti rekao je za Daily da su bili zahvalni što Njezino pokojno Veličanstvo nije bilo u blizini da čuje za ovakve odluke.

Na drugom mjestu, izvor je tvrdio da je William ljut na svog brata Harryja zbog njegove povezanosti s Netflixom, za koji vjeruje da nemilosrdno iskorištava njegovu obitelj.

Producentica serije rekla je Suzanne Mackie: ''Uvelike smo na početku priče o princezi Diani i Dodiju Fayedu. Od trenutka kad će zakoračiti na taj brod vidjet ćete neke od onih njezinih legendarnih slika na jahti, to će vas odmah uvesti u vrtlog i medijsko nagađanje oko te romanse.''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 2 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 4 +9 Ivan Klasnić - 6 Nekad i sad Naš bivši Vatreni zbog zdravstvenih tegoba s godinama se veoma promijenio, oglasio se povodom posebne obljetnice: ''Sretan sam što mogu opet normalno živjeti''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Knight - 13 Annie Knight - 14 Annie Knight - 12 Annie Knight - 10 +25 Annie Knight - 8 Celebrity Zvijezda OnlyFansa skinula je i badić da napravi sadržaj za svoje pretplatnike, evo kako je reagirao njezin otac kad je saznao čime se bavi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene