Golišavi prizori

Princ Harry pokazao torzo, pa se nije baš proslavio: ''Izgleda kao da treba grudnjak, kad mu je termin?''

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry +0 Princ Harry Galerija

Princ Harry razgolitio se na polo utakmici, dok u Britaniji traju pripreme za dolazak njega i Meghan Markle na kraljičin jubilej.

Princ Harry malo se opustio pa pokazao torzo na posljednjoj polo utakmici u Kaliforniji, dok se u Britaniji sve sprema za dolazak njega i Meghan Markle na proslavu kraljičina jubileja u Londonu sljedećeg mjeseca.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvoda od Sussexa skinuo je majicu i nanosio kremu za sunčanje prije zagrijavanja za utakmicu, koja je održana isti dan kada je bio treći rođendan njegova sina Archieja.

Fotografije s utakmice i atmosferu podijelio je Daily Mail. Naravno, odmah su krenuli brojni komentari čitatelja nimalo oduševljenih viđenim. 

''Čini se kao da treba grudnjak'', ''Ovaj će čovjek sve učiniti za malo pozornosti'', ''Izgleda skroz zbunjeno'', ''Ima osobu koja mu maže leđa kremom?'', ''Kad mu je termin'', samo su neki od komentara.

Nedavno je objavljeno da se on i Meghan, kao i princ Andrew, neće pojaviti na balkonu Buckinghamske palače u četvrtak, 2. lipnja.

Rečeno je da su suradnici palače zabrinuti da bi Netflixova filmska ekipa koja prati Harryja i Meghan u sklopu njihova višemilijunskog ugovora mogla odvratiti pozornost.

Meghan i Harry nedavno su zaposlili stručnjakinju za odnose s javnošću, Mirandu Barbot, koja je bivšem američkom predsjedniku Baracku Obami pomogla da dobije drugi predsjednički mandat.

Neki su primijetili i kako ih je pratila na nedavnom putovanju u Nizozemsku, u kojoj su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili na otvaranju Igara Invictus. Upravo Miranda bi im trebala pomoći da se naviknu na život daleko od britanske kraljevske obitelji.

Princ Harry i Meghan Markle izazovu buru reakcija svakim novim potezom u javnosti, a otkako su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u SAD, mediji budno prate svaki njihov potez.

Još danas nije potpuno jasno kakav im je točan plan te što smjeraju, no glasine posljednjih mjeseci upućuju na to da bi mogli uploviti u političke vode.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 1 +2 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 1 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 4 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 6 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 2 +16 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 3 Celebrity Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od pokojnog oca, majka Mia Begović bila joj je podrška

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene