I on se oglasio

Princ Harry javio se iz 14 milijuna dolara vrijedne vile i priznao što misli o svom novom životu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Jako lako pitanje. Obožavam sve. Fantastično je", rekao je Harry na pitanje kako mu se čini novi život u SAD-u.

Princ Harry istaknuo je kako obožava svoj novi život u Los Angelesu te je otkrio i da želi sina Archieja naučiti igrati američki nogomet čim za to bude imao priliku.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Britanski princ se pridružio virtualnom sastanku volonterske akcije Lige američkog nogometa iz svoje 14 milijuna dolara vrijedne vile u Santa Barbari, gdje trenutačno živi sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem. Odgovarao je na brojna pitanja, no svima je za uho posebno zapelo ono o tome kakav mu se čini novi život.

"Jako lako pitanje. Obožavam sve. Fantastično je", rekao je Harry. Dodaje kako je njemu i Meghan sin prioritet, a posao im je drugi prioritet, jer žele svijet napraviti boljim mjestom za život. Posljednjih dana vratili su se volonterskom životu nakon karantene.

Meghan i Harry su nedavno kupili vilu u popularnom kvartu, a susjedi su im slavna voditeljica Oprah Winfrey, komičarka Ellen DeGeneres, koja se posljednjih dana brani od optužbi za zlostavljanje, te glumac Rob Lowe i redatelj George Lucas. Slavni par neće se morati brinuti za privatnost jer se njihov novi dom nalazi na cesti zaštićenoj od znatiželjnih pogleda. Usto, moći će uživati i u predivnom pogledu na ocean i planine, a pri kupnji su dobro prošli i uštedjeli jer je prošli vlasnik platio luksuznu vilu 29 milijuna dolara.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene