Problemi u raju?

Nove trzavice između Meghan i Harryja? Fanovi opet uočili zabrinjavajuće ponašanje princa

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle opet su svojim ponašanjem izazvali čuđenje javnosti.

Kraljevski bračni par, princ Harry i Meghan Markle plijene pažnju gdje god se pojave. Nakon rođenja malenog Archieja, njihova prvog sina, Meghan i Harryja njihovi fanovi nemaju prilike toliko često vidjeti zajedno, a kada se to ipak dogodi – uvijek se iznenade promjenom u odnosu slavnog para. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Oči sokolove obožavatelja kraljevske obitelji tako su zamijetile neugodnu situaciju u interakciji između Harryja i Meghan. Navodno je princ ignorirao svoju suprugu. 

Videosnimku neugodnjaka Meghana i Harry možete pogledati OVDJE.

Za vrijeme bejzbolske utakmice New York Yankeesa u subotu Meghan je u jednom trenutku započela nešto govoriti svojem suprugu, no on ju uopće nije doživio. Upravo suprotno, dok je Meghan čekala na odgovor svog vojvode, on se radije upustio u razgovor s prijateljem. 

Videosnimka koja pokazuje kako Meghan žarko želi započeti razgovor s Harryjem, a on ju ignorira, naravno, nije promakla pažnji fanova, koji su odmah zaključili kako se odnos između para promijenio nagore posljednjih mjeseci. Prema njima, više se ne gledaju s toliko ljubavi kao prije. 

Nedavno je Harry na balkonu Buckinghamske palače također imao vrlo hladan pristup svojoj supruzi, koja mu je nešto htjela reći, a on joj je oštro rekao da se okrene od njega. 

Ipak, ovog je puta Meghan ubrzo shvatila da ju muž nije čuo, pa se počela smijati zbog toga što priča sama sa sobom. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) +9 Žanamari i Mario Perčić (Foto: Instagram) Celebrity Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene