"Brutalno"

Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"

Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari i Mario Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Tonći Čerina) +3 Žanamari (Foto: Instagram) Galerija

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila fotografiju s odmora na kojoj pozira u žutom badiću.

Domaća pjevačica Žanamari Perčić uživa u vrućim ljetnim danima, a u skladu s time objavljuje i vruće ljetne fotografije na svojim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Petra Kurtela najljepše je u moru biti gol! Poznate Hrvatice o skidanju u bikini i nudizmu: ''Jako mi nedostaje to što se ne mogu kupati gola!''

Žanamari je tako na svom profilu na Instagramu obožavatelje počastila fotografijama s plaže, točnije iz plićaka, na kojima do izražaja dolazi njezina bujna pozadina, ali i poveća tetovaža kojom je ukrasila leđa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Opiši ovo", napisala je Žanamari uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Fotografija je oduševila njezine obožavatelje, a većina ih ja zaključila kako njihova omiljena pjevačica izgleda sjajno.

"Ta plaža je vrh, a ti još veći, "Brutalno", "Prevruće za ovo vrijeme", "Jedna od najljepših slika", "Divota od pogleda", "Ubijaš nas", "Slika govori više od riječi", samo su neki od brojnih komentara.

Žanamari je ovih dana bila zgrožena prizorom koji je ugledala u moru, točnije smećem bačenim u njega, što je podijelila i na Instagramu. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Opet rade po svom: Meghan i Harry donijeli odluku koja je razbjesnila Britance?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene