Imao blaže simptome

Princ Charles oporavio se od koronavirusa, no njegova supruga Camilla ostaje u samoizolaciji

Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Princ Charles vjerojatno se zarazio od princa Alberta, no iz palače tvrde da ne mogu biti sigurni u to.

Princ Charles (71) prebolio je koronavirus, tvrdi The Sun. Naime, prošlog su tjedna britanski mediji izvijestili da se zarazio i da je u samoizolaciji. 

Pogledaj i ovo Kraljevska obitelj isplanirano do zadnjeg detalja Zajednički potez članova kraljevske obitelji nakon smrti Elizabete II. otkriva da baš ništa nisu prepustili slučaju!

"Doktor je potvrdio kako se princ od Walesa oporavio od koronavirusa i smije izaći iz samoizolacije", rekao je glasnogovornik kraljevske obitelji. Charles je imao blaže simptome. 

No njegova supruga Camilla (72) mora ostati u izolaciji jer propisi vlade nalažu da oni koji su bili u dodiru sa zaraženima i nemaju simptome moraju 14 dana biti bez kontakata s drugim ljudima.

Inače, princ je navodno pokupio koronavirus na sastanku s princem Albertom koji je na testiranju 10. ožujka bio pozitivan. Ipak, službenici palače tvrde kako nije moguće otkriti gdje se princ zarazio, s obzirom na činjenicu da se posljednjih tjedana sastajao s brojnim dužnosnicima.

Prošlog je tjedna objavljeno kako je zaposlenik kraljevske obitelji pozitivan na koronavirus. Kraljica Elizabeta II. (93) zbog toga je ranije s mužem, princem Philipom (98) otišla iz Buckinghamske palače u dvorac Windsor. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević i Rade Šerbedžija (Foto: Instagram) Ljetna scena AMADEO, Rade Šerbedžija (Foto: Marko Gregurić) Rade Šerbedžija (Foto:Profimedia) +0 Rade Šerbedžija (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Celebrity Legendarni Rade Šerbedžija oglasio se neobičnom snimkom, pa oduševio fanove

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene