isplanirano do zadnjeg detalja

Zajednički potez članova kraljevske obitelji nakon smrti Elizabete II. otkriva da baš ništa nisu prepustili slučaju!

Kraljevska obitelj Kraljevska obitelj Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj Kraljica Elizabeta Princ Charles i kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Elizabeta II. na balkonu Buckinghamske palače Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 4 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 2 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 2 +9 Kraljica Elizabeta Galerija

Ožalošćeni članovi britanske kraljevske obitelji zajedničkim potezom na društvenim mrežama iskazali su poštovanje kraljici Elizabeti II., koja je preminula u 97. godini.

Vijest o smrti kraljice Elizabete II. u 97. godini zavila je kraljevsku obitelj u crno.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Buckinghamska palača objavila je da je kraljica preminula u četvrtak u popodnevnim satima u svojem dvorcu Balmoral u Škotskoj i da će lijes biti prevezen u London u petak, a poznat je i plan događanja za narednih 10 dana do sprovoda.

Ožalošćeni najuži članovi kraljevske obitelji okupili su se u dvorcu Balmoral, a počast kraljici odali su i zajedničkim potezom na društvenim mrežama.

Na službenim profilima kraljevske obitelji i vojvotkinje i vojvode od Cambridgea fotografije u avatarima zamijenjene su službenim grbom, dok je na profilu službene rezidencije princa Charlesa, Clarence House, nasmiješena fotografija njega i Camille zamijenjena grbom s perjem princa od Walesa.

Na sva tri profila na Instagramu objavljena je i crno-bijela fotografija kraljice Elizabete II. koju je objavila i palača.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cornwall and Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

U međuvremenu, službena internetska stranica kraljevske obitelji privremeno je ugašena radi prikladnih promjena, kako su naveli u priopćenju nakon objave smrti kraljice.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta i princ Philip Kraljica Elizabeta II. - 12 Kraljica Elizabeta II. - 5 Kraljica Elizabeta II. - 2 +22 Kraljica Elizabeta i Charles Zanimljivosti Atentat na kraljicu Elizabetu jedan je od najvećih misterija, a tajili su joj ga čak 40 godina, zna se i zašto

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta II. - 14 Kraljica Elizabeta II. - 12 Princ Charles i kraljica Elizabeta +14 Kraljica Elizabeta II. - 2 Zanimljivosti Evo što će se događati nakon smrti kraljice i kad će Charles biti proglašen kraljem, poznat je plan za svaki dan do sprovoda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene