''Jako će nam faliti''

Preminula zvijezda filma ''Titanic'', vijest je s velikom tugom priopćila obitelj poznatog glumca

David Warner - 1 David Warner - 1 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Warner - 3 David Warner - 2 David Warner - 1 David Warner - 2 David Warner - 3 David Warner - 1 +0 Titanic (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Glumac David Warner, poznat po ulozi gospodina Lovejoyja u Titanicu preminuo je od teške bolesti u 81. godini.

Holivudski glumac David Warner, najpoznatiji po ulozi Spicera Lovejoyja u filmu ''Titanik'' preminuo je od raka u 81. godini života.

Pogledaj i ovo Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Ipak ga je pustila Bezvremenska ljubavna priča: Svojeg je smrznutog ljubavnika prepustila smrti

Vijest je s velikom tugom priopćila je njegova obitelj za BBC, a glumac je preminuo u domu Denville Hallu, koji je brinuo za njega tijekom ove bolesti.

''Proteklih 18 mjeseci pristupio je svojoj dijagnozi s dostojanstvom i gracioznošću'', pisalo je u priopćenju.

''Jako će nedostajati nama, njegovoj obitelji i prijateljima, a pamtit će ga kao dobrodušnog, velikodušnog i suosjećajnog čovjeka, partnera i oca, čija je ostavština izvanrednog rada dotaknula živote mnogih tijekom godina. Srce nam je slomljeno'', napisali su.

Warner je često u svojim filmovima glumio negativca, a iza sebe ima bogatu filmsku karijeru i priznanja.

Osobito je bio poznat po ulozi Hamleta u predstavama te ga mnogi smatraju i najboljim Hamletom. Glumio je u ''Star Treku'', ''Doktoru Whou'', ''Pretkazanju'', ''Vremenskim banditima'', ''Otoku'', ''Baladi o Cable Hogueu'' i mnogim drugima, a našoj je regiji ostao najpoznatiji po ulozi u filmu ''Titanik'' gdje je također glumio negativca i desnu ruku Roseinog zaručnika Caledona Hockleyja.

Svoju je obitelj često opisivao kao ''nemirnu'' i disfunkcionalnu te da mu je odlazak u glumu značio šansu za bijeg.

Jednom je prilikom glumac rekao da je imao učitelja koji mu je postao mentor i potaknuo njegov interes za dramu i glumu, dodajući da je tada birao hoće li biti glumac ili maloljetni delikvent.

Iza sebe je ostavio: suprugu Lisu Bowerman, sina Lukea i snahu Sarah te prvu suprugu Harriet Evans.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +6 Sharon Stone - 2 Celebrity Legendarna glumica skinula se u toples u 65. godini i pokazala zašto već tri desetljeća nosi titulu seks-simbola!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina - 4 +21 Severina - 1 Celebrity Seve okrenula leđa kameri i otkrila više gole kože od očekivanog: "J.Lo na aparatima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene