Tužna vijest

Glumac u 36. godini izgubio bitku s teškom bolesti: "Borio se do samog kraja i najjače što je mogao"

Johnny Ruffo Johnny Ruffo Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Ruffo - 1 Johnny Ruffo - 2 Johnny Ruffo - 3 Johnny Ruffo - 4 Johnny Ruffo - 5 Johnny Ruffo - 6 Johnny Ruffo - 7 Johnny Ruffo - 8 Johnny Ruffo - 9 +0 Johnny Ruffo Galerija

Johnny Ruffo izgubio je bitku s rakom mozga, a vijest o njegovoj smrti objavljena je na Instagramu.

Australski glumac, glazbenik i televizijski voditelj Johnny Ruffo preminuo je u dobi od 35 godina.

Ruffo je izgubio bitku s rakom mozga, koji mu je prvi put dijagnosticiran 2017. godine. Tada je bio hitnoj operaciji uklanjanja tumora, a zatim je podvrgnut kemoterapiji. U studenom 2020. godine saznao je da se zloćudni rak vratio, u kolovozu 2002. potvrdio je bolest u terminalnoj fazi.

Vijest o smrti objavljena je na njegovom profilu na Instagramu.

"Teška srca se opraštamo od našeg voljenog Johhnyja. Okružen svojom partnericom Tahnee i obitelji, Johnny je otišao mirno uz podršku nevjerojatnih medicinskih sestara i liječnika. Bio je vrlo talentiran, šarmantan, a ponekad i drzak dječak. Johnny je bio vrlo odlučan i imao je jaku volju. Borio se do samog kraja i najjače što je mogao. Bio je predivna duša s još puno toga za pružiti. Svi te volimo Johnny i pamtit ćemo te po radosti koju si unosio u naše živote. Počivaj u miru", piše u objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Johnny Ruffo (@johnny_ruffo)

U komentarima su se od Johhnyja oprostili brojni obožavatelji, a na tužnu vijest reagirale su i neke svjetski poznate zvijezde.

"Srce mi je slomljeno", komentirala je Mel B. "Njegov glas, osmijeh i plesne nožice nedostajat će mnogima", napisala je Dannii Minogue.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Johnny Ruffo (@johnny_ruffo)

Ruffo se proslavio u australskom talent showu "X Factor" i bio je najpoznatiji po ulozi u seriji "Home and away".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović - 1 Olga Pakalović - 2 Olga Pakalović - 3 Olga Pakalović +15 Olga Pakalović Celebrity Slavlje na setu Kumova, pogledajte simpatični video sa snimanja hit-serije: ''Naša slavljenica Lila''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Dedić Slavica i Alen Slavica Sandra Dedić Slavica i Alen Slavica Sandra Dedić Slavica i Alen Slavica Sandra Dedić Slavica i Alen Slavica +11 Sandra Dedić Slavica Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna kći Arsena Dedića, njezinu rijetku fotografiju komentirao je i polubrat Matija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene