baš lijepa gesta!

Slavlje na setu Kumova, pogledajte simpatični video sa snimanja hit-serije: ''Naša slavljenica Lila''

Olga Pakalović - 3 Olga Pakalović - 3 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović - 1 Olga Pakalović - 2 Olga Pakalović - 3 Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović Olga Pakalović Daria Lorenci Flatz, Nataša Janjić Medančić i Olga Pakalović Olga Pakalović - 2 +9 Olga Pakalović - 3 Galerija

Petra Kraljev na svom je Instagramu objavila video kolegice Olge i čestitala joj njezin 45. rođendan.

Glumica Petra Kraljev javila se sa snimanja popularne serije "Kumovi" i snimila kolegicu Olgu Pakalović kako čita svoj scenarij uz kavu.

Zatim je u videu rekla: "Naša slavljenica Lili", a Olga ju je odmah ispravila: "Lila, kužiš?"

Olga na videu nosi periku te je odjenula plavi ogrtač, a glumica izgleda zbilja besprijekorno dobro. 

U seriji je utjelovila Vesnu Gotovac, Aljošinu suprugu te Larinu i Jankovu majku, a kolege iz serije dosad su joj već postali poput prave obitelji.

"Kumovi su postali dio moje svakodnevnice i posao kojem se jako veselim ponajviše zbog marljive ekipe i mojih Gotovaca, zbog druženja i treninga u poslu", rekla nam je Olga, koja je zadovoljna i atmosferom koja vlada na setu.

"Atmosfera je odlična. Uhodana, domaća, utješna i zabavna", rekla je nedavno za naš portal i dodala da atmosferu podižu i anegdote koje su svakodnevnica na setu.

Imala je i poruku za vjerne gledatelje "Kumova".

"Ponosna sam na to što sam sa svojim kolegama, unutar te velike i dinamične skupine, uspjela stvoriti okruženje u kojem se svi međusobno poštujemo i razumijemo s obzirom na individualna raspoloženja i energiju koju svatko toga dana donese na set. Nadam se da smo tu obiteljsku i ljudsku atmosferu koju smo stvorili iza kamere uspjeli prenijeti i na vaše ekrane, zato vas pozivam da nas gledate, veselite se i volite s nama", poručila je Olga.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luana Andrade - 31 Luana Andrade - 30 Luana Andrade - 29 Luana Andrade - 28 +26 Luana Andrade - 27 Celebrity Iznenada umrla 29-godišnja manekenka, njezina smrt sve je šokirala: ''Shrvan sam i živim svoju najveću noćnu moru''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene