Velika tuga

U 41. godini preminula poznata voditeljica, shrvana obitelj objavila je tužnu vijest: ''Bila je inspiracija, ponosni smo na nju''

Deborah James Deborah James Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Deborah James Deborah James - 1 Deborah James - 2 Deborah James - 3 Deborah James - 4 Deborah James - 5 Deborah James - 6 Deborah James - 7 Deborah James - 8 Deborah James - 9 +5 Deborah James - 10 Galerija

Nakon duge i teške bolesti preminula je britanska voditeljica Deborah James, vijest je rastužila britansku javnost i njezine pratitelje.

Nakon duge i teške bolesti u 41. godini preminula je britanska BBC-jeva voditeljica Deborah James.

Pogledaj i ovo showbuzz ne gubi nadu Poznata voditeljica otkrila da se bori sa strašnom bolešću: "Znam da neću doživjeti 18. rođendan svoje djece..."

''U dubokoj tuzi objavljujemo vijest o smrti Deborah James, najnevjerojatnije supruge, kćeri, sestre, mame. Deborah je preminula danas, okružena svojom obitelji'', pisalo je u objavi na njezinu profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

James se još od 2016. godine borila sa zloćudnom bolesti, rakom crijeva, a unatoč četvrtom stadiju i teškim dijagnozama, voditeljica je maksimalno uživala u životu i dobro se držala.

''Deborah, koju će mnogi od vas poznavati kao Bowelbabe, bila je inspiracija i nevjerojatno smo ponosni na nju i njezin rad i predanost dobrotvornim kampanjama, prikupljanju sredstava i njezinim beskrajnim naporima da podigne svijest o raku koji je dotaknuo toliko života. Zahvaljujemo vam što poštujete privatnost obitelji u ovim trenucima i drago nam je što ćemo nastaviti s radom na fondaciji Bowelbabe koju nam je ostavila u naslijeđe'', pisalo je na kraju tužne objave.

Deborah je nedavno osnovala fond Bowelbabe, koji prikuplja novac za istraživanje lijeka protiv raka crijeva i podizanje svijesti udruga za borbu protiv ove bolesti.

Prošlog mjeseca voditeljica je objavila kako je prekinula liječenje unatoč tome što se rak jedno vrijeme smirio, a onda opet pojavio.

''Nitko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju hodati, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo sanjati. Znam da smo učinili sve što smo mogli. Tijekom više od pet godina pisanja o tome kako sam mislila da će mi to biti posljednji Božić ili da neću dočekati svoj 40. rođendan ili vidjeti svoju djecu kako kreću u srednju školu zapravo nikada nisam zamišljala da ću napisati objavu u kojoj se zaista opraštam. Mislim da je to bila neka buntovnička nada u meni. Ali čak i sa svim inovativnim lijekovima protiv raka ili nekim čarobnim novim otkrićem, moje tijelo jednostavno više ne može nastaviti'', napisala je sama Deborah prije mjesec dana.

Deborah je nedavno u londonskoj bolnici napravila niz testova, a s javnosti je podijelila kako rezultati nisu nimalo dobri.

''Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada vratio i ovog puta lijekovi ne djeluju'', rekla je za The Sun.

Deborah je na BBC-ju vodila podcaste, a mnogima je bila uzor kao novinarka i jedna od najdražih sugovornica mnogih gostiju na njihovim podcastima.

Zadnje dane svojeg života James je provodila u kolicima jer je od zloćudne bolesti onemogla, a sudeći po njezinu Instagramu, voditeljica je posljednje trenutke života najviše provodila s prijateljima i obitelji te uživala u veselim trenucima s njima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +17 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene