Pravi hit

Tko bi skinuo pogled sa seksi Maje Šuput?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mjuzikl na hrvatski način se nakon godinu vratio na domaću pozornicu - a Maja Šuput našla se u glavnoj ulozi i sve oduševila!

Dašak Broadwaya stigao je u Zagreb! Senzacionalni glazbeni i plesni spektakl Footloose, sinoć je imao svoju premijeru u zagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Htjela je samo fotku za uspomenu, a dobila je ovo!

Mjuzikl uz poznate hitove, dinamičnu koreografiju i nevjerojatno pjevanje opet zabavlja hrvatsku publiku. Ovaj put s Majom Šuput u glavnoj ulozi.

'Ovo je nešto potpuno novo. Sad sam pitala glavnog glumca je li čudno da ja nisam u panici i tremi? Kaže on 'ne, ti si sigurna u ono što radiš', rekla nam je Maja prije same premijere.

Publika je ispunila dvoranu Dražena Petrovića, a budući da je mjuzikl prošle godine osvojio nagradu hrvatskog glumišta za najbolju koreografiju i režiju, ne čudi što se veliko zanimanje nastavilo i s novom glumačkom postavom.

Pogledajte galeriju s premijere i tko je sve došao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene