Predivna Scarlett

Zanosna obline koje su zavele Veneciju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica je u potpunosti zablistala na crvenom tepihu u kreaciji koja je istaknula njezine atribute.

Proteklog tjedna počeo je 70. filmski festival u Veneciji. No, nisu sve zvijezde prvi dan prošetale crvenim tepihom. Tako se tijekom utorka Venecijom prošetala Scarlett Johannson, a ranije je pristigao i Tom Hardy.

>> Rock djedica vodi seksi plavušu na spoj: 'Presretan sam!'

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson - 4 Rijetko izdanje Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

Scarlett Johansson je privukla puno pažnje svojom pojavom u crno-bijeloj odjevnoj kombinaciji, a kasnije je u potpunosti zablistala na crvenom tepihu. Odjenula je dugu crnu haljinu koja je savršeno istaknula sve njezine obline.

Slavni hollywoodski zavodnik, Tom Hardy je pak po samom dolasku u Veneciju bio okružen brojnim obožavateljicama koje su ga tražile autogram, a on ih jednostavno nije mogao razočarati pa se strpljivo potpisivao u njihove bilježnice i na razne rekvizite.

Podsjetimo, Filmski festival u Veneciji trajat će do 7. rujna. U okvirima glavnog programa biti će prikazano dvadeset filmova, od kojih su većina američke produkcije, no zastupljeni će biti i filmovi azijske produkcije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene